Халваджиян запали мрежата! Показаха имението му

Продуцентът притежава и други имото

Халваджиян запали мрежата! Показаха имението му | StandartNews.com

За кътче притежава Магърдич Халваджиян. За него продуцентът е платил над 2 милиона лева преди години. Имотът се намира на остров Нияма, като до него може да се стигне единствено и само с хидроплан от столицата Мале, пише Intrigi.bg. 

Къщата разполага със собствен басейн, две спални, екзотична външна баня и всички тузарски екстри, които един богаташ може да си позволи. Съдейки по пазарната цена на имотите в района, вилата струва не по-малко от 2 милиона лева.

За съжаление, през последните години Маги и съпругата му Кремена все по-рядко обитават вилата заради фобията на стилистката от летене. За сметка на това пък, техният наследник Бедрос Халваджиян редовно летува там с Алекс и двете им деца – Еди и Кай.

За да компенсира съпругата си, преди време Магърдич закупи имот в Тоскана за близо милион, където с Кремена често си почиват./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи