Градът на Шакира ликува. Голяма изненада

Вдигнаха 6-метрова статуя на звездата

Градът на Шакира ликува. Голяма изненада | StandartNews.com

Карибският роден град на колумбийската суперзвезда Шакира - Баранкиля, откри на 26 декември 6,5-метрова статуя в нейна чест. Скулптурата от бронз и алуминий изобразява певицата с горнище на бикини и развяваща се пола, с ръце, сключени над главата ѝ, и бедро, изпънато в едно от характерните ѝ танцови движения.

"Бедра, които не лъжат, уникален талант, глас, който движи масите", гласи надписът в основата на скулптурата, открита на брега на река Магдалена на церемония, на която присъстваха родителите на Шакира - Уилям Мебарак и Нидия Рипол. "Hips Don't Lie" е заглавието на един от най-големите хитове на 46-годишната Шакира.

Чрез платформата X певицата благодари на скулптора Ино Маркес и неговите сътрудници от студентите по изкуствата за "този пример за огромния артистичен талант на хората от моята страна".

Шакира Исабел Мебарак Рипол е продала около 80 милиона албума по целия свят и е спечелила три награди "Грами".

Напоследък тя попада в новините по съвсем други причини - разследвана е за неплатени данъци в Испания и е платила милиони евро под формата на извънсъдебни споразумения.

През 2021 г. Шакира беше посочена в изтичането на "Документите от Пандора", които разкриха богатството и стратегиите за избягване на данъци на световния елит.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ooo
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи