Горещо! Златка Райкова мина под венчилото (снимки)

По-голямото парче от питката се падна на плеймейтката

Горещо! Златка Райкова мина под венчилото (снимки) | StandartNews.com

В брачен съюз се врече плеймейтката Златка Райкова в събота. Тя и възлюбеният й Карен сключиха брак в църквата "Въздвижение на Светия Кръст Господен" в столичният квартал "Лозенец". 

След това събитието продължи в съседния хотел. Щастливата булка пусна снимки от събитието в инстаграм, а под тях написа "Ще те обичам цял живот!"

Едва ли има изненади при отчупването на пипката, където с по-голям комат се сдоби русата сексбомба, а традицията повелява, че тя ще командва вкъщи. Едва ли сме си представяли нещо друго, все пак Златка е представител на зодия Козирог, а знаем, че този знак обича да командори и не слушат никого. 

Райкова и Карен се сгодиха през изминалия октомври. Скоро след това тя обяви, че очаква второто си дете - момченце, което се роди през месец май и носи името на баща си Карен.

Моделът има и един син с име, идентично на баща си, от предишната си връзка с Благой Георгиев.За сватбата с настоящата си половинка плеймейтката беше намекнала още през януари. Тогава стана ясно, че двете страни планират да се оженят през септември или октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай