Гавра! Рачков съсипа Краси Радков и Алекс Раева

Водещият на "Капките" захапа колегите си в конкурентната телевизия

Гавра! Рачков съсипа Краси Радков и Алекс Раева | StandartNews.com

Снощният епизод на "Капките" мина с пиперливи шеги от страна на водещия Димитър Рачков за "Денсинг старс" и водещите Краси Крадков и Алекс Раева.

"Като не сте доволни от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева - те са свободни. О, чакай, водят по 6 часа друго шоу, а ние тук за 3 часа и половина и айде. Зрители може да нямат, те си водят", изсъска уж на шега Рачков по адрес на колегите си и доскорошни приятели. 

Рачков твърди, че танцувалното шоу няма зрители, но той със сигурност е един от тези, които следят шоуто, тъй като е запознат с детайли от шоуто. На няколко пъти, когато се обръщаше към журито го правеше с имената на журито от конкурентното шоу. "Не е добре да се гаври с колегите си в другата телевизия, нито пък е добре за неговата медия цялото предаване да минава с шеги за конкуренцията. Докъде стигна телевизията, къде е етиката", гневят се зрителите, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи