Вторник,

Гала прости на Станкулова

От: Агенция Стандарт -
Гала прости на Станкулова
A
A
A

Седмица след гафа на Никол Станкулова в ефира на "На кафе" шефката й увери, че не е приела присърце думите на синоптичката. Гала се включи в социалните мрежи, където последователите й я разпитаха за екранния инцидент.

"Не съм се обидила на Никол Станкулова. Аз много я харесвам и сме приятелки. В ефир на живо е възможно всеки да каже нещо и без да иска да обиди другия, но това е нормално", категорична е Гала.

Припомняме, че Станкулова неволно засегна възрастта на шефката си в един от епизодите на "На кафе". Панелът обсъждаше лагерите на Хитлер "Аушвиц" и "Бирхенау". Никол сподели пред колегите и зрителите, че темата й е изключително интересна, но думите й, които последваха, втрещиха всички.

"Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", заяви Станкулова. Шокираната Гала не се поколеба и на мига отвърна: "Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла". Осъзнавайки грешката в изказа си, синоптичката се опита да замаже положението: "Да. Нямах предвид това. Дори и цялата тази епоха до 89 година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно". След това си призна, че е сгафила яко и че дори продуцентите са й се скарали в слушалката.

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Електро примамка риба

Простила е ще спя спокойно...

Аватар на автора

Електро примамка риба

Простила е ще спя спокойно...

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички