Гадателката на Берлускони отсече! Ето кога влизаме в Шенген и в еврозоната

Теодора Стефанова е категорична - всички пречки падат

Гадателката на Берлускони отсече! Ето кога влизаме в Шенген и в еврозоната | StandartNews.com

След изявлението на Австрия, че ни пуска само във „въздушния Шенген”, една прогноза зарадва много българите.  Направи я ясновидка № 1 на ХХ и ХХI век Теодора Стефанова по време на премиерата в НДК на най-новата си книга „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони каза кой министър си отива

Луксозното издание излиза с клеймото на „Стандарт” на 18 декември, по всички, които искат да имат този перфектен коледен подарък, могат да направят заявките си онлайн още сега. Съавтор е колегата от „Стандарт” Неда Попова. Именно тя прави и публикува първото интервю на Теодора в България – още през далечната 1996 г.

ВИЖ ОЩЕ: Гадателката на Берлускони: Промяната в света тръгва от България

ВИЖ ОЩЕ: Гадателката на Берлускони: Водораслите са новите лекарства

Влизаме в Шенген и в еврозоната, обяви Теодора, която цял свят познава като Гадателката на Берлускони. Тя няма прогноза, която да не се е сбъднала.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони: Един български град става световно чудо

Всички пречки падат, отговори Теодора на въпрос от публиката за най-важните приоритети на страната ни. Още в първите месеци на новата 2024 г. всичко ще се преобърне. Ще видите как Нидерландия и Австрия ще променят позициите си и България ще влезе и в Шенген, и в Еврозоната, категорична бе Гадателката на Берлускони.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони разкри идеалната дата за сватба през 2024 г.

Случайно или не, последното заседание на финансовите министри от ЕС завърши с много добра новина за България.

България държи на датата 1 януари 2025 г. за въвеждане на еврото, но Брюксел ще каже дали ни пуска още през юни догодина, стана ясно на заседанието.

Датата за еврото остава без промяна, е заявил министърът на финансите Асен Василев. Според него страната ни изпълнява три от четирите условия - дългосрочният лихвен процент е по-нисък от референтната стойност от 1,75%, бюджетният дефицит за 2022 и 2023 г. е под 3%, а публичният дълг е 22,9 на сто от БВП при разрешени 60%. Оставало само условието за инфлацията, която трябва да се намали.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

КНИГАТА НА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

„2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ness
преди 4 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи
Валери Станков
преди 4 месеца

Дрисла !

Откажи