Гадателката на Берлускони: Промяната в света тръгва от България

Родните ІТ специалисти ще имат огромен принос в изкуствения интелект, каза Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони: Промяната в света тръгва от България | StandartNews.com

* Родните ІТ специалисти ще имат огромен принос в изкуствения интелект, ракът става личим, каза Теодора Стефанова

Промяната в света, свързана със старта на суперкомпютъра и изкуствения интелект, тръгва от България. Това заяви световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова на премиерата на най-новата й книга "2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова", която се появява на пазара с клеймото на "Стандарт". Луксозното издание излиза от печат на 18 декември и ще бъде в ръцете на читателите заедно с вестник "Стандарт" точно преди Коледа, за да се превърне в перфектния подарък за най-светлите празници.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони: Един български град става световно чудо

Много съм горда, че първият суперкомпютър ще бъде именно в България. Родните ІТ специалисти ще имат огромен принос в разработването на изкуствения интелект, каза Теодора пред препълненото пространство за премиери на 4-ия етаж на Панаира на книгата в НДК. Водещ на премиерата бе известният журналист Ники Кънчев.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони каза кой министър си отива

Стотици посетители на най-престижния книжен базар се събраха, за да чуят прогнозите на жената, която целият свят познава като Гадателката на Берлускони. Със суперкомпютъра пари в брой вече няма да има, администрацията ще изчезне. Изкуственият интелект ще бъде свързан с пожарната, бърза помощ и НАП, за да облекчи хората, каза Теодора.

ВИЖ ОЩЕ: Гадателката на Берлускони смрази с прогноза! Големи промени у нас, страшна драма с водата

Това, че именно "Стандарт" издава най-новата книга на Теодора Стефанова изобщо не е случайно, каза издателят на медия "Стандарт" Славка Бозукова. Тя припомни, че първото интервю за българска медия Гадателката на Берлускони дава именно в "Стандарт" през далечната 1996 г. и то на известната журналистка от медията Неда Попова, която днес е съавтор на "2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова". Другата причина "Стандарт" да издаде книгата е фактът, че медията ни винаги се стреми да дава всички гледни точки, каза г-жа Бозукова.

Всички имаме нужда от знаци, но Теодора дава нещо повече от значи - книгата й е порта към бъдещето. А най-важното е, че повечето прогнози на Теодора са оптимистични, каза Славка Бозукова.

Тази книга е само малка част от нашата обща работа с Теодора. Първата стъпка, каза Неда Попова. Тя съобщи, че двете със Стефанова ще направят много аудио и визеозаписи, за да разширят изданието и да го превърнат в аудиокнига. Ще направим един модерен аудио-визуален продукт, каза Попова.

Благодаря на "Стандарт" и Славка Бозукова за доверието, каза от своя страна Теодора Стефанова. Тя подчерта, че с много голяма отговорност е приема мисията да напише книга с прогнози за България през следващата година.

Не бива да се плашим от роботите. Те няма да вземат работата ни. Но тъй като с тяхна помощ работната седмица ще стане 4-дневна, хората ще си почиват повече. Така ще станат по-креативни, а това ще им донесе повече пари, прогнозира Теодора. И добави, че с голямата промяна хората ще станат по-подредени и по-човечни.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

КНИГАТА НА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА ИЗЛИЗА ОТ ПЕЧАТ НА 18 ДЕКЕМВРИ, НО ОТСЕГА МОЖЕТЕ ДА СИ Я ПОРЪЧАТЕ ТУК

„2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”

 

България ще стане важна дестинация на Балканите

 

Ще запазим културата и традициите си

 

Предстои пренареждане в икономиката

 

В затворите ще има роботи надзиратели

 

Всички религии ще се обединят срещу злото

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
Нина
преди 4 месеца

Стига с тоя Берлускони...Той не беше пример за възхищение и подражание.Италиански вариант на Митьо Пищова.Тя,ако е толкова добра,няма нужда да използва името му.Но,май има нужда..

Откажи
Вили
преди 4 месеца

Минала покрай гадателките, че Не закачила! Много си е повярвала. Като има много наивници - така ще е!!!

Откажи
NostradaMusa
преди 4 месеца

Ялова Грозна лъжлива мършо

Откажи
Сашо
преди 4 месеца

Толкова ли никой не разбира, че тази женица е с диагноза?

Откажи
От тази госпожа ,
преди 4 месеца

до ден днешен не съм чул от нея нещо вярно, а защо и отдавате такова внимание си е загадка, като нейните умения!

Откажи
zvh
преди 4 месеца

Възмутена съм от язвителните коментари и неистоините написани в тях. Да бяхте гледали гостуванията на гадателката по телевизията и щяхте да чуете, че тя предрече още когато Борисов беше кмет на София, че ще стане премиер. Не е лошо да се вслушате в нейните предсказания.

Откажи
до zvh
преди 4 месеца

Нямаме си друга работа та ще седнем да гледаме брътвежите на някаква луда.

Откажи
Ива
преди 4 месеца

Стига вече реклами на тази измамница! Нито е гадателка на Берлускони, нито е ИЗОБЩО ГАДАТЕЛКА! СПРЕТЕ С ИЗМАМНИЦИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Откажи