Флиртът с класиката от Жени Живкова

Флиртът с класиката от Жени Живкова | StandartNews.com

Ако все още има дами, които се чудят как трябва да изглежда гардеробът им за новия сезон, това означава, че не са били на двете ревюта с модели на Евгения Живкова. Тя показа вдъхновени от вечната елегантност колекции в частен клуб и на церемонията за раздаването на "златните игли", на която за трети път беше провъзгласена за дизайнер на годината. Жени отново демонстрира дълбокия си респект към класиката, като я дописа с авторски интерпретации с несъмнена модерност. Според експертите няма никакво съмнение - творенията на стилистката стават все по-артистични. Жени наистина използва целия фешън арсенал от историята на осмото изкуство.

Различните серии са обединени от философията и посланията на непобедимата женственост. Графиките в бяло и черно са наистина впечатляващи. Акцентите са нахално разкрепостени - ултра минижупи, разголени бюстове, прозрачни изкушения.

Цветята пък припомнят, че отгласите от хипи епохата може да има различни варианти. Принтовете са зрелищни, доминират лалета, теменуги, зюмбюли, азалии.

Роклите над всичко, припомня Жени. Те са романтични, само за познавачки. Блузите и туниките са сред хитовете. При полите - чупки, волани, асиметрии. Материите на пролетта и лятото са ленът, коприната, памукът, батистата. Над всичко - дантелата. Лазерно изрязаните на различни мотиви стоят повече от ефектно.

Жени бързо, смело и сръчно комбинира най-атрактивното от различните стилове през различните епохи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай