Фицата потвърди: С Милена сме заедно

Двамата ще участват като семейство в новия сезон на "Черешката на тортата"

Фицата потвърди: С Милена сме заедно | StandartNews.com

Филип Аврамов официално потвърди слуховете, които се въртят от миналата година, че се е събрал с бившата си жена Милена Аврамова - майка на по-голямата му дъщеря Рая. Преди 5 години Фицата разби брака си, заради медицинската сестра и певица Севинч Ибрахим, която също го дари с момиченце - Ана. 46-годишният актьор се залюби със Севинч покрай участието им в представлението "Бог Рок". След края на връзката на звездата от "Домашен арест" със певицата, тя отпаднала не само от живота на Фицата, но и от спектакъла.

Милена и Филип сега ще участват като семейство в новия сезон на кулинарното шоу "Черешката на тортата", който започва да се излъчва в началото на лятото. Макар че не блести с кулинарни умения, Фицата три пъти се е борил за титлата в готварското предаване. В предишните сезони в готвенето му помагаше неговата балдъза, сестрата на Милена. Този път актьорът ще готви заедно с жена си.

"Да, заедно сме", потвърди събирането им Фицата.

Милена така и не се отказа от фамилията на актьора, дори и след появата на втората му дъщеря Рая. Тя продължи да се подписва с името на Фицата и открито да признава, че винаги ще го обича, защото той не случайно е баща на единственото й дете. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай