Ето как никога повече да не попадате на фалшиви мъжки тениски Nike

Няколко детайла отличават оригинала от репликата

Ето как никога повече да не попадате на фалшиви мъжки тениски Nike | StandartNews.com

Когато става въпрос за мъжки спортни дрехи и за температури поне над 15 градуса, у нас първо се сещаме за добрите стари мъжки тениски Nike. Тениската, по принцип, е доста по-предпочитана одежда за господата в България, а Nike, категорично бие в класациите за най-предпочитана марка. И забележете, тук дори говорим за марки по принцип, а не само за спортни марки.

Тази статистика сама по себе си обяснява защо най-големите конфискувани количества стоки ментета обикновено включват именно дрехи с избродирано, но съвсем не оригинално лого на Nike. Пазарът наистина е пълен с много реплики и мъжките тениски на любимата марка са доста широко застъпени.

Истината обаче е, че ако обичате наистина този спортен производител, е редно да го обичате заради високото качество на неговите продукти. Защото Nike са се доказали във времето като едни от най-стриктните в избора на топ материали и едни от най-големите перфекционисти, когато става въпрос за комбинацията от комфорт за клиента и безупречна изработка от производителя. Да не говорим и че това е марката с едни от най-интересните дизайни и визии не само при мъжките тениски, но в дрехите избщо, в това число и дамските.

В тази връзка купуването на реплики буквално е безсмислено. Нужна ви е точно една дреха от марката, за да спрете да си купувате фалшификати. Но истината е, че днес е доста трудно да разграничим ментето от оригинала. Ако сте съгласни с нас, продължавайте да четете. Само след малко ще разберете как да разграничавате оригиналните мъжки тениски Nike от фалшивите.

Фалшива тениска Nike срещу оригинална – по какво да ги различим?

Логото. От Nike ще го сложат, но на точно определено място и никога в прекалено голям и крещящ размер. Освен това, то включва правилно изписване на името на производителя и в 90% от случаите е избродирано. Обратно, при фалшификатите, най-често става въпрос за лепено лого.

Всичко е оригинално, дори и опаковката. Точно така, не само материята на оригиналната тениска Nike се отличава с много по-добро качество, но и опаковката, в която пристига. Найлонът не се разпада в ръцете ви, а освен това изисква старателно, бавно и съвсем не лесно отлепяне. Това се прави с цел запазване целостта и визията на дрехата при транспортиране.

Без шефове и раздърпани конци. В оригиналните дрехи на Nike това няма как да се види. Дори да се случи по време на производствения процес, от фирмата ще бракуват тениската или каквато и да е дреха и никога няма да си позволят да я пуснат в продажба. Защото този производител стои зад голямото си име и няма да позволи да си черни сам репутацията.

Обикновено, фалшивите тениски са леко лъскави, а обявените за памучни тениски се разтягат твърде много. Това са все знаци за некачествени материи, които след пране и сушене няма да са с първоначално привидно добрия си външен вид.

Това са само част от признаците, по които ще различите оригиналните от фалшивите тениски за мъже на Nike. Със сигурност, обаче при наличието на всички тях можете правилно да си направите избора за това какъв продукт стои пред вас и струва ли си да го купите!

Избирайте качественото и истинското! То, обикновено, излиза и на по-добра цена!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай