Ето го първият финалист в "Като две капки вода"

Финалът е на 13 май

Ето го първият финалист в "Като две капки вода" | StandartNews.com

Източник: NOVA

Тази вечер е полуфиналът на "Като две капки вода" 12. Експертното жури в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Любо Киров за последен път ще оценяват музикалните изпълнения и превъплъщенията на звездните участници.

Първи на сцената излезе Влади Зомбори, на когото се падна сладката задача да се преобрази в секссимвола Джордж Майкъл. Актьорът изпълни песента „Freedom ‘90“.

Както подчертаха водещите на шоуто Рачков и Геро, Зомбори огловява класацията и тази вечер няма нужда да се състезава, а само да се наслаждава - той е сигурен финалист на сезон 12.

NOVA

„Всеки път пея за кеф на тази сцена. За мен свободата е свобода на духа. Шоуто „Като две капки вода“ ми помогна да разкрия едни дълбоко скрити способности“, сподели актьорът.

„Образът тази вечер е едно към едно. Изключителен хамелеон е Влади. Можеш да се превъплъщаваш, но най-важното е, че хващаш характера на изпълнителите“, категоричен е Любо Киров. „Ти пя като музикант и съм изненадана от това, което направи тази вечер“, допълни Хилда Казясян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай