Ергенът май се залюби с ново гадже и хич не се крие

Двамата записаха обща песен

Ергенът май се залюби с ново гадже и хич не се крие | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Бившият Ерген номер едно у нас - пианистът Евгени Генчев - май си хвана нова изгора. Това е певицата Виктория Георгиева. Двамата записаха обща песен, но напоследък Евгени е забелязван все по-често с изпълнителката и извън сцената, пише ХотАрена.

Чаровният къдравелко съвсем наскоро показа годежния пръстен на ръката на победителката Валерия от "Ергенът", за която феновете отдавна бяха забравили и бяха убедени, че не присъства в живота му. След голямата изненада за всичките им фенове обаче Генчев започна все по-често да се вижда с друга красавица, за която феновете този път са убедени, че са страхотна комбина.

"Нямам думи, с които да изразя вълнението си! Едно приключение, придружено с прекрасна мелодия и невероятна Виктория...", написа за колаборацията си с певицата пианистът в мрежите.

Ексфакторката седна до Евгени в направата на общата им песен, а почитателите изпаднаха във възторг от това колко добър тандем са младите музиканти. Ала дори след направата на парчето гълъбчетата не се отделят и постоянно са заедно.

За последно двамата се снимаха, наслаждавайки се на романтична гледка заедно.

"А! Тука имаме Вики", доволно показа готината блондинка Генчев и допълни: "И пиано имаме... и гледка имаме". Евгени изглежда задоволен и щастлив, когато е с Виктория.

Това не е първият случай, в който изпълнителката се забърква с известен мъж. Миналата година поп певицата бе непосредствено близка със секссимвола Филип Буков и светските клюкари заговориха, че това е новото й гадже. Оказа се обаче, че връзките сред тях са чисто другарски и че представителката на България в "Евровизия" все още търси любовта.

Покрай всички ангажименти, с които ергенът е затрупан, и предстоящото му участие в боливудска продукция като актьор през 2024 г. феновете се запитаха кога чаровникът въобще има време за изгората си Валерия или за планирането на сватбата им...

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай