Една зодия се спасява с мълчание, друга – с любов

Важно събитие ще насочи огнен знак към голямата цел

Една зодия се спасява с мълчание, друга – с любов | StandartNews.com

Напрегнато започва седмицата за зодиите. Силата и енергията им ще бъдат поставени на изпитание и те ще трябва да изберат нетрадиционен подход, за да се справят със ситуацията. Една зодия ще се спаси с мълчание, а друга – с любов. Важно събитие ще насочи огнен знак към голямата цел.

Какво още вещаят звездите за днес, 24 април 2023 г. – вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Изправени сте пред ситуация, която изисква да нарушите традиционния си подход. Спазвайте нормите, но правилата могат да бъдат променени! Важно събитие ще ви насочи към желана цел. Започнете диета, за да се изхвърлят от организма токсичните вещества!

ТЕЛЕЦ - Налага се да бъдете адаптивни. Променливите резултати от ваши действия, могат да породят излишна тревога или нервност. Съсредоточете се върху положителните неща! Намерете и време за отдих! Денят е подходящ за придобиване на нови знания, за срещи и пътувания.

БЛИЗНАЦИ - Графикът ви е така запълнен, че няма свободно време, особено за натрапници, които търсят да се възползват от вас. Дисциплинираността ще ви спаси. Ако имате проект, който искате да реализирате, разгледайте своя бизнес план и отстранете грешките. Обвързаните да не кръшкат, че ще пострадат!

РАК - Проявете търпимост към себе си, а към околните - разбиране! Ще постигнете успех, ако сте уверени в себе си. Не отказвайте помощ, ако ви я поискат! Това се отнася най-вече за обвързаните дами. Разчитайте на интуицията си!

ЛЪВ - Настроението ви е добро и дори досадните ангажименти няма да го помрачат. Готовите сте да преодолеете всички препятствия, които ви се изпречат на пътя. Предстоят ви романтични срещи и забавления. Поемете инициативата и „запалете“ любимия човек със своята любовна жар!

ДЕВА - Ентусиазмът ви завладява, а общуването с колеги и партньори ще стане приятно и желано. Може да се разтоварите с любимия човек, обикаляйки магазините. На необвързаните вероятно ще им излезе късметът. Има обаче риск да идеализират човека, когото ще срещнат.

ВЕЗНИ - Подредете приоритетите и не хабете усилия за проблеми, чието разрешаване може да почака!Налага се да правите компромиси, за да има мир у дома. Харчете пари само за най-необходимото. Добре е да носите седеф. Този кристал действа успокояващо, намалява тревогата и стреса.

СКОРПИОН - Носейки се по течението на живота, търпеливо изчакайте своя шанс, за да реализирате плановете си! Въздържайте се обаче от големи финансови разходи! Много внимателно се отнасяйте към информацията, постъпваща от непроверени източници!

СТРЕЛЕЦ - Съсредоточете се върху целите си, но се погрижете и за емоционалното спокойствие! Възможни са неочаквани срещи и новини, важни за плановете ви. Нужни са ви разходки и общуване с приятни хора, а отношенията ви с любимия може да преминат на друго ниво. Може да получите романтично предложение.

КОЗИРОГ - Мълчанието днес е вашето спасение. Опасността да се влошат отношенията ви с шефа и колегите не е малка. Внимателно обмисляйте всяка своя дума и действията си! При хората с творчески професии промените може да се окажат полезни. Разочарованите ще намерят утеха у дома.

ВОДОЛЕЙ - Уважавайте чувствата на колегите и не влизайте в ролята на диктатор! Ако не се съобразявайте с тях, ще ви дадат добър урок. Може да получите предложение, което трябва добре да обмислите. Уязвими са бъбреците, яжте пресни плодове и избягвайте месото!

РИБИ - Може би още от сутринта ще се чувствате като птичка, излязла от кафеза, но не бързайте да се радвате на свободата, защото работата ви очаква! Денят е идеален за брак. Може да поработите и над вредните си навици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай