Една зодия да мълчи, друга да не дава обещания

Какво още вещаят звездите за 3 септември 2021 г.? Вижте дневния си хороскоп

Една зодия да мълчи, друга да не дава обещания | StandartNews.com

Мълчанието е злато. Тази максима ще важи с пълна сила за една зодия днес. Тя трябва да бъде организирана и и дисциплинирана. Същото важи и за представителите на още един знак, но за тях е важно освен всичко друго да не дават обещания. Защото вероятността да не ги изпълнят е голяма.

Какво още вещаят звездите за днес, 3 септември 2021 г., вижте дневния си хороскоп, представен от tribune.bg.

ОВЕН – Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно.

ТЕЛЕЦ – Денят ще е труден за мнозина. Нужно е да сте търпеливи и да запазите спокойствие, в противен случай ще правите грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да вземете всички важни решения сами - имате достатъчно знания и опит за това, освен силната интуиция.

БЛИЗНАЦИ – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

РАК – Избягвайте да носите ценности със себе си в този ден, тъй като са възможни загуби и кражби. Добре е да отмените всички срещи.  Сега трудно ще се постигне взаимно разбирателство между вас и други хора, така че не очаквайте нещо добро от подобни събития.

ЛЪВ – Избягвайте да давате обещания, не поемайте излишни задължения, не сключвайте сделки и още повече, ако са свързани с пари. Това е много важно. По-добре в днешният ден да нямате нищо общо с финансите. Странете от неприятните хора днес.

ДЕВА – Съсредоточете се върху настоящата си работа. Денят е по-подходящ за това, отколкото да поемете нещо съвсем ново. Трябва да сте готови да започнете да действате бързо, просто нямате време да видите каква е реалната ситуация.

ВЕЗНИ – За да се предпазите максимално от неприятности, опитайте се да прекарате деня сами или поне по-малко общувайте. Повечето хора днес са изпълнени с негативизъм, могат да се вкопчат във вас заради всякакви дреболии. Съществува и риск да попаднете под влиянието на другите.

СКОРПИОН – По възможност по-малко общувайте и търсете уединението. Избягвайте да се поддавате на провокациите на другите. Не се стъписвайте през агресивността от тяхна страна, денят има тежка енергия и това разбунва духовете.

СТРЕЛЕЦ – Старайте се да бъдете умерени във всичко и много внимателни. Избягвайте да влизате в спорове и конфликти. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти и енергийния фон около вас.

КОЗИРОГ – Денят има тежка енергия. От рано ще почувствате известно напрежение, лутане, емоционални преживявания. Днес е добре да направите почистване. Това ще помогне не само да се разсеете от негативните мисли, но ще можете да освободите излишната енергия.

ВОДОЛЕЙ – Вероятно имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

РИБИ – За предпочитане е да сте сами, но ако не е възможно, тогава поне ограничете комуникацията с другите. Общувайте само с приятелите си и онези, в които наистина вярвате. Днес е голям риска да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измамници и крадци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай