Две зодии да се снишат, една – да не дава заеми

Един знак трябва да се откаже от всички важни срещи

Две зодии да се снишат, една – да не дава заеми | StandartNews.com

Днес е напрегнат ден за зодиите. Чакат ги изпитания – и лични, и служебни. Два от знаците е по-добре да се снишат и да не се набиват на очи. Трети пък трябва много да си пази парите и в никакъв случай да не дава заеми. Напълно е възможно да не си ги върне обратно.

Коя зодия я чака голямата любов – вижте дневния си хороскоп, представен от Флагман.бг.

ОВЕН - Вярвате, че може да намерите гениално решение на проблема, поставен от вашите началници, но не бързайте да го заявите публично! Днес е по-добре да не се откроявате пред колегите.

ТЕЛЕЦ - Звездите не препоръчват да давате пари назаем. Има голяма вероятност никога повече да не ги видите.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще има много провокатори, които искат да си изпуснете нервите. Проявявайте сдържаност, не им давайте възможност да се радват за ваша сметка!

РАК - Отделете време да поправите грешките! Помислете за всичко, което сте направили напоследък и анализирайте всяко свое действие. Изводите ще ви бъдат полезни в бъдеще.

ЛЪВ - По-добре е да откажете всички важни срещи - както бизнес, така и лични. Все още няма да можете да постигнете съгласие, така че не трябва да губите време и морална сила за нищо.

ДЕВА - С апатията, която може да ви обхване днес, трябва да се борите с всички налични средства. Защо не посетите с най-добрия си приятел, за да поговорите? Срещата ще ви се отрази добре.

ВЕЗНИ - Не е най-благоприятният момент да се заемате със сложни и отговорни дела. Ако имате възможност, изчакайте поне до утре!

СКОРПИОН - Това е ден, в който може да бъдете наказан за инициативността си. Възможно е, ако дадете идея на началниците си как да се справят с някакъв проблем, да ви натоварят с нови задължения, независимо дали ви харесва или не.

СТРЕЛЕЦ - Не е желателно да се отпускате днес. Измислете каквото и да е занимание - най-добре да е с вашето хоби.

КОЗИРОГ - Най-добрата почивка за вас днес ще бъде свързана с промяна на дейността. Ако се уморявате от интелектуална работа, преминете към физическа и обратно: така денят ще отлети леко и почти неусетно.

ВОДОЛЕЙ - Денят е идеален за подреждане и не толкова у дома, колкото на работното място: трябва да прегледате документите и да изхвърлите онова, което е непотребно.

РИБИ - Ако се нуждаете от помощ за подаването на документи, вече може да отидете при бюрократите: проблемът ще бъде решен бързо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай