Драматично! Още една двойка се прости с “Един за друг”

В тройния дуел те завършиха на второ място

Драматично! Още една двойка се прости с “Един за друг” | StandartNews.com

Още една двойка напусна "Един за друг".

Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за друг” след ожесточен сблъсък за оцеляване с юристите Йордан и Елизабет и вечно усмихнатите Галена и Петър. В тройния дуел те завършиха на второ място, а по време на положителния вот, за тях гласува само една двойка - тази на инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир.

Край! Кой взима 100 бона от "Един за друг"

Денят за влюбените участници започна с размяна на романтични жестове между фотографите Дилян и Петя, по случай тяхната годишнина. Кулминацията на празненството беше второто предложение за брак, което Дилян отправи към Петя пред всички във Вилата на Любовта, завършило и с второ щастливо “Да” от жената на сърцето му.

Двойките, които не се състезаваха в битката за спасение пък участваха в екстремно виртуално рали, което изпита шофьорските умения на дамите и търпението на техните кавалери. Най-добро време дадоха магазинерите Йоана и Румен, а победата им донесе два допълнителни гласа при елиминационното гласуване.

Предизвикателството за оцеляване подложи на тест инженерните умения, търпението и работата в екип на трите застрашени двойки. Те трябваше да построят сложна тръбна структура, през която да преведат двете топчета на любовта. Най-бързо със задачата се справиха фермерът Петър и любимата му Галена, осигурявайки си място в надпреварата и през следващата седмица. Този развой на събитията изпрати риалити ветераните Ивана и Ивайло на елиминация срещу младите юристи от Момчилград Йордан и Елизабет. След изключително емоционално гласуване, донесло им едва една прегръдка на спасението, те напуснаха любовното имение завинаги.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай