Събота,

Драма! Култова актриса издаде сензация за Стоянка Мутафова

От: Редактор -
5075
Драма! Култова актриса издаде сензация за Стоянка Мутафова
A
A
A

Латинка Петрова трудно може да не направи впечатление, особено ако гостува в телевизия. Култовата актриса, която всички наричат по-често с прякора й - Лоти, призна неочаквано за факти от живота си, които със сигурност ще ви заинтригуват,

Все още не съм завършила автопортрета си. Знам, че съм родена за тази професия. Прякорът ми – Лоти, дойде от Невена Коканова. Тя ми казваше Лотхен, а в театъра започнаха да ме наричат Лоти. Ще напусна сцената, когато нямам послание за останалите, заяви пред Мон Дьо Лоти и не спести нито подробност за отношенията си със Стоянка Мутафова. Призна и за политиката.

"Когато отида на черква, поменикът е много дълъг. На Парцалев пръв му споменавам името. Имах чувството, че съм го родила, толкова ми е познат. Част от мен беше той. И плачещ съм го виждала, и тежко болен, и много разхилен, цялата му палитра я познавам много добре. И винаги съм го усещала в ръчичките си толкова крехък, раним, толкова деликатен", сподели актрисата на Сатиричния театър.

Латинка Петрова разкри и цялата истина за прословутия си спор със Стоянка Мутафова: "Глупости! Със Стоянка сме пътували много, в Америка бяхме заедно. Стояна имаше невероятно чувство за хумор. В Балчик театърът имаше вила, тя влизаше вечер да плува и казва: "Ето такива медузи, и бутам, и плувам, и бутам". Тя обичаше земетресенията, тя обичаше бурите.

Това, което между нас се случи, бяха двата пръста, когато потеглихме вече с митингите. Те бяха членове на партията, ние бяхме безпартийни. Тя ми каза в кафето на театъра: "И сега какво, ще станеш Мелина Меркюри? Ха-ха-ха!". Мен тия неща ме болят". След като толкова години си се смял, спал с този човек, пътувал - боли ме".

Тя потвърди, че демокрацията и политическите пристрастия са в основата на разрива. "И понеже сме остри и двете, така си и отиде, без да се простя с нея. Вечна ѝ памет! Тя беше готин човек. В един момент исках да ѝ простя. Не съм порасла явно", допълни тя, цитирана от Шоу Блиц.. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com