Днес е най-опасният ден на ноември. Астролозите предупреждават

Бързането днес ще изостри всички проблеми

Днес е най-опасният ден на ноември. Астролозите предупреждават | StandartNews.com

Съвпадът на Слънцето и Меркурий се случва почти всеки месец. Този път се пада на 8 ноември. Астролозите ни съветват какви ще са последствията от този небесен аспект и как трябва да се държим днес, за да не си навлечем неприятности.

Това е опасно астрологично събитие, което в повечето случаи действа като катализатор за проблеми и неприятности.

Днес прибяваме и още един интересен фактор, а именно пълното лунно затъмнение, което ще ни действа още по-силно, подхранвайки се от съвпада на Слънцето и Меркурий. 

Като вземем предвид всички тези факти и разположения на небесните обекти, можем да направим едно просто астро заключение: днес е най-опасният ден през ноември.

Вижте какви опасности крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и как да ги преодолеете:

Лунното затъмнение означава, че енергията на Луната ще бъде нулева, тъй като сянката на Земята ще бъде хвърлена върху нея. Слънцето от своя страна ще вземе властта в свои ръце. Ще бъде доста опасен период. При наличието на съвпад с Меркурий ситуацията може напълно да излезе извън контрол.

Астролозите не се ангажират да прогнозират точно до какво ще доведе подобно положение на Слънцето и Меркурий, но образуваният аспект Меркурий, Земя и Луна определено няма да ни донесе нищо особено добро.

Опасността на деня се крие в неговата непредсказуемост. Слънцето силно влияе на настроението ни, може да измени възприятията ни. Има опасност много хора ще подценят враговете си, да надценят себе си и да изпаднат в неприятна ситуация.

Изключително лесно е да загубите контрол над ситуацията в дните на съвпад на Меркурий и Слънцето. За да не се случи това, трябва преди всичко да сте по-спокойни и благоразумни. Второто важно нещо е да не бързате, защото Меркурий ще се опита да ви подтикне да мислите „сега или никога“. Но трябва да знаете, че бързането днес ще изостри всички проблеми или ще стане техен източник.

Защо Луната стана кървава?

Меркурий и Слънцето ще ни направят по-груби и негативни. Трябва да опитате да се справите с негативизма си. Това ще се отрази благоприятно върху постигането на целите ви, както и на настроението ви. Сдържаността в отношенията с хората, е ключът към стабилността на 8 ноември.

Източник: Една.бг

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай