Чарлз Трети се показа за първи път след страшната диагноза

Автомобилът на Чарлз Трети се насочи към Бъкингамския дворец

Чарлз Трети се показа за първи път след страшната диагноза | StandartNews.com

Източник: Ройтерс

Крал Чарлз Трети се появи публично за първи път след съобщението, че е диагностициран с рак. Той беше заснет в автомобил да напуска дома си „Кларънс Хаус“ в Лондон, предаде БЛИЦ. Кралят беше придружаван от съпругата си Камила.

Това се случва след 45-минутна среща между Чарлз и по-малкия му син Хари, който долетя по спешност от Калифорния, за да види баща си, съобщава „Дейли Мейл“.

Автомобилът на Чарлз Трети се насочи към Бъкингамския дворец, където се събират тълпи от хора, разтревожени за здравето на монарха.

Междувременно кралският хеликоптер беше забелязан да каца в градините на Бъкингамския дворец. Смята се, че той ще откара краля в замъка Сандрингам, където ще започне неговото лечение.

В същото време стана ясно, че престолонаследникът принц Уилям няма намерение да се вижда с брат си Хари. Той ще се фокусира върху грижите за съпругата си Кейт, която претърпя коремна операция, съобщава „Мирър“.

На фона на всичко това принцеса Ан – сестрата на краля, започна да изпълнява част от неговите кралски ангажименти. Тя връчи почести в замъка Уиндзор и посети обществен център в Нотингамшир. Докато тя слизаше от колата, се чу глас от тълпата: „Ваше кралско височество, как е кралят?“. Отговор не последва, съобщава Би Би Си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай