бТВ с двоен удар. Алекс Сърчаджиева поема любимо предаване

Алекс Богданска и Зейнеб Маджурова в битка за тв екрана

бТВ с двоен удар. Алекс Сърчаджиева поема любимо предаване | StandartNews.com

Двоен удар прави бТВ. Телевизията не само възражда едно от най-любимите предавания, но и го поверява в ръцете на една от най-обичаните актриси.  

В пролетния тв сезон медията ще заложи на играта, в която два отбора демонстрират знания за Родината - "Аз обичам България", както и на танцовото риалити шоу "Dancing Stars", което вървя от 2008 до 2014 година, но след това спря излъчването си. Големият въпрос доскоро бе кой ще води тези две предавания.

Голямата изненада е Александра Сърчаджиева, която ще заеме мястото на досегашната водеща на формата през годините Евелина Павлова в "Аз обичам България", пише "Филтър".

Актрисата, която води всяка събота и "Животът по действителен случай" по bTV, ще е лицето на патриотичната игра. Двете предавания се записват предварително, но въпреки това на Алекс няма да ѝ е никак лесно, тъй като тя ще трябва да съчетава тези ангажименти с театралните представления, в които участва. И докато за "Аз обичам България" всичко е ясно, то за "Dancing Stars" нещата не стоят точно така.

Продуцентите се колебаят между две популярни дами, на които да поверят предаването. Едната е Алекс Богданска, а другата - Зейнеб Маджурова, но коя ще надделее, предстои да разберем, става ясно още от изданието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай