Британки готови на изневери по време на Евро 2016

Британки готови на изневери по време на Евро 2016 | StandartNews.com

Много британки ще изневерят на мъжете си по време на Евро 2016. Това пише изданието "Дейли Мейл", цитирайки резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Официалният старт на Европейското първенство по футбол във Франция бе даден вчера. Много жени написаха в социалните мрежи шеговито, че в следващия един месец няма да припарват до хола и телевизора, защото там ще се гледат мачове с часове и място за тях няма. И изтъкнаха, че са си направили интересна програма с приятелки.

Анкетата сред над 5000 потребители на сайт за извънбрачни афери показва, че една четвърт от британките ще предпочетат да се срещат с любовниците си, отколкото да си губят времето в компанията на захласнатите си по футбола съпрузи.

От сайта отбелязват, че по време на Световното първенство по футбол през 2014 г. са отчели увеличение с рекордните 71% на регистриралите се жени по време на шампионата.

Само 12% от дамите ще гледат футболни мачове заедно със своите съпрузи или партньори. Други 34% от представителките на нежния пол планират да се виждат с приятелки, докато половинките им "зяпат" футбол, а 27% ще отделят време за самите себе си, докато мъжкото внимание е насочено другаде., показват още резултатите.

76% от участвалите в допитването мъже са признали, че са използвали "ходенето на мач" като извинение за извънбрачните си афери.

Тази статистика със сигурност ще бъде доста по-различна, ако в анкетата участваха българки. На вас оставяме отговора за процента на изневерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай