Бивш на Бритни Спиърс я тормозел като куче

Той се появи неканен на сватбата на Бритни Спиърс с дългогодишния й приятел Сам Асгари

Бивш на Бритни Спиърс я тормозел като куче | StandartNews.com

Съд в Калифорния установи, че разполага с достатъчно доказателства срещу бившия съпруг на Бритни Спиръс – Джейсън Александър, за да бъде съден по обвинение в преследване, съобщава Асошиейтед прес. 

Той се появи неканен на сватбата на Бритни Спиърс с дългогодишния й приятел Сам Асгари в началото на месеца и предизвика гнева на певицата.

След двучасово предварително изслушване, съдията Дейвид Уорли постанови, че 40-годишният Джейсън Алън Александър трябва да бъде задържан и да отговаря по обвинението за преследване, а също за вандализъм и сбиване.

Адвокатът на обвиняемия, който не присъства в залата и остава в ареста, представи от името на клиента си декларация, че той не се признава за виновен по нито едно от обвиненията. 

Бритни Спиърс и 28-годишният Сам Асгари се ожениха на 9 юни, в дома й в Таузънд Оукс, Калифорния. Сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона.

Тогава бе арестуван и Александър, след като се опита да провали сватбения ден на Спиърс. Той се включи на живо в Инстаграм, когато се приближи до охраната на събитието.

Гардът Ричард Юблър, уволнен от певицата след инцидента, свидетелства по време на съдебното изслушване, че Александър е влязъл в къщата й и дори е стигнал до заключената врата на спалнята на Спиърс, докато тя е била вътре.

Охранителят заяви още, че Джейсън също така се е опитал да влезе в имота и в дните преди сватбата.

Защитата на Джейсън Александър твърди, че няма доказателства, той да е имал намерение да навреди на бившата си съпруга.

Той е първият съпруг на Спиърс. Двамата се познават от детските си години. Бракът им просъществува по-малко от три дни, преди да бъде анулиран през 2004 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай