Битката в "Денсинг старс" става смъртоносна

Дара танцува страстна румба

Битката в "Денсинг старс" става смъртоносна | StandartNews.com

Източник: bTV

Дара и партньорът й Джими тази седмица танцуваха страстна румба тази вечер в "Денсинг старс".

"Битката вече става смъртоносна", заяви Дара.

"Мислех, че ще е по-лесно, но се оказа, че румбата е един пилатес на токчета", допълни тя.

Д-р Щонова взриви "Денсинг старс"

"Този път трябва да бъда малко котенце - поздрав за Валери Божинов!", пошегува се певицата.

"Влюбих се в любовта ти - личи си, че си влюбена жена", каза Галена Великова.

"Трудните моменти ти бяха много добри. Но тези, на които трябваше да покажеш, че си кралица - не се случиха", каза Франциска Папкала.

"Бяхте уникални и невероятни - видях пресъздаването на тази кървяща любов, за която се пее в песента", каза Илиана Раева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Венелина начева
преди 2 седмици

Хайде стига с тази бясна селяндурка Ивет Горанова.Омръзна ни да я пробутват ,тази дебелогъза дрънда.На този Тошко трябва да му дават допинг да може да я вдига и върти.Оставам с впечатление че гледам различен танц с журито.То не бе превъзнасяне то не бе чудо,колко била красива ,ами ако тя е красива какво е грозното.Тя не се ли оглежда в огледало.Преиграхте Вече го няма нейният гуро .Страшно нагло момиченце.

Откажи
Вероник
преди 2 седмици

Много я лансират тая Ивет,особено баба и Илияна, сякаш тя е кралица на танците, другите не полагат труд и старание според нея, направо балерина я изкара тая дебелана и я превъзнася!Аман от подкупно жури!

Откажи
Sasho
преди 2 седмици

И какво излезе накрая-Валери и Ивет по-добри от Виктор и Натали??? Явно нищо не разбирам!

Откажи
Звезда
преди 2 седмици

Защо, какво му е на Валерката според теб, справя се отлично момчето без затруднение и излишна показност като другите, то и предния път беше на елиминации незаслужени, Иветката дебелогъзата също не е по-добра от нежната и ефирна Нати, която лети по дансинга, но както виждаш оная мина преди нея, всичко е платено журито, който по-дебели пачки дава то е ясно, а на Валери на каскадите само могат да завиждат ония парвенюта като Папито дето си прави реклама с глупавата си песен, Валери с лекота се справя с всички танци без да се оплаква, ти явно го бъркаш с оня циганин и дърво Емрах дето му трепереха ръцете от наркотици!?

Откажи