Бъкингам се тресе! Кейт се извини за снимката

Принцесата призна, че е редактирала кадъра

Бъкингам се тресе! Кейт се извини за снимката | StandartNews.com

Бъкингам се тресе. Скандалът с първата официална снимка на Кейт след операцията вече завладя Острова.

ВИЖ ОЩЕ: Скандал с новата снимка на Кейт! Медиите се нахвърлиха на Бъкингам

Три фотографски агенции оттеглиха снимка на принцесата на Уелс заради опасения, че е била "манипулирана".

Снимката, направена от принц Уилям и издадена от двореца Кенсингтън за Деня на майката, показва Катрин с трите им деца.

Асошиейтед прес първа изтегли снимката, тъй като тя "не отговаря" на фотографските стандарти на агенцията, отбелязвайки "несъответствие в лявата ръка на принцеса Шарлот".

Дворецът Кенсингтън все още не е направил коментар.

На снимката принцесата е седнала, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, като последният е обгърнал ръцете й.

Това е първата официална снимка на принцесата на Уелс след коремната й операция преди два месеца. Оттогава тя не се появява в публичното пространство.

Снимката беше публикувана в профилите на принца и принцесата на Уелс в социалните мрежи със съобщение от Катрин, което гласеше: "Благодаря ви за милите пожелания и продължителната подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички щастлив Ден на майката".

За кралската двойка се е превърнало в редовна практика да публикува свои собствени снимки от специални семейни поводи. Най-често снимките са направени от Катрин и се предоставят на медиите с инструкции как могат да бъдат използвани.

Снимката от Деня на майката беше включена на първите страници на няколко национални вестника и уебсайта, включително Би Би Си, и беше използвана в телевизионните новинарски емисии.

Но в късните часове на 10 март Асошиейтед прес, която първоначално публикува снимката, след като беше издадена от двореца Кенсингтън, издаде уведомление, че премахва кадъра.

В съобщението се казва: "При по-внимателно разглеждане се оказва, че източникът е манипулирал изображението. Няма да бъде изпратена заместваща снимка."

Ройтерс, обяви, че също изтегля снимката "след преглед след публикуването". Агенция Франс прес направи същото.

PA Media, най-голямата новинарска агенция в Обединеното кралство, чрез която кралското семейство редовно публикува информация, заяви, че не е премахнала снимката.

Говорител обаче заяви, че агенцията иска спешно разяснение от двореца Кенсингтън относно изразените опасения за манипулация.

Повечето новинарски агенции следват свои собствени строги насоки относно използването на манипулирани снимки, като ги използват само когато са придружени от обяснение, че изображението е променено спрямо оригинала.

Поради това новинарските агенции, като АП, поемат ангажимент пред своите клиенти снимките им да са точни и да не са дигитално манипулирани.

42-годишната Катрин прекара 13 нощи в Лондонската клиника, близо до Риджънтс Парк в централен Лондон, след операцията.

Принц Уилям и кралят посетиха Катрин по време на престоя ѝ, преди самият Чарлз да се подложи на собственото си лечение там.

Дворецът сподели малко подробности за състоянието ѝ, което породи значителни спекулации в социалните мрежи.

Екипът, който подкрепя принцесата по време на възстановяването ѝ, е малък и се ограничава до най-близките ѝ хора.

По време на престоя ѝ в болницата дворецът заяви, че принцесата желае личната ѝ медицинска информация да остане поверителна, като добави, че иска да "запази колкото се може повече нормалността за децата си".

Дворецът посочи, че ще предоставя актуална информация за възстановяването ѝ само когато има значителна новина за споделяне.

Днес принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън призна, че е обработила портрета за Деня на майката и се извини "за всяко объркване", което е предизвикала.

"Както много фотографи аматьори, от време на време експериментирам с редактирането. Искам да се извиня за объркването, което предизвика семейната снимка, която споделихме вчера. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив Ден на майката", пише в изявлението, публикувано в официалните канали на принца и принцесата на Уелс. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Жена от квартала
преди 1 месец

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Пиянстват, вдигат шум, интимничи и прави любов със служителките си. Жена му по цял ден на държавна работа, сина му отдавна в чужбина. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват с бизнесмена, почитател на свободната любов, както бизнесмена се определя.

Откажи
progressive
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи