Алла Пугачова побесня. Кърваво писмо

Бесни, зависливи клеветници, написа тя

Алла Пугачова побесня. Кърваво писмо | StandartNews.com

Певицата Алла Пугачова, която напусна Русия след началото на войната в Русия и до този момент не правеше никакви резки движения, излезе с възможно най-резкия пост в Инстаграм от началото на кариерата си, което вече никой не помни точно е било.

След като критиците й в Русия я осмяха, че си дойде в Русия, но веднага си тръгна, защото никой не й обърна внимание, днес  тя ги нарече „куп бесни, безхарактерни, завистливи клеветници“.

Пугачова поясни, че думите й не се отнасят за руския народ, защото той е заложник в сегашната ситуация.

Тя твърди, че обича и съжалява жителите на Русия, но критиците "се опитват да я отблъснат от нейния народ", за когото тя "е живяла и пяла през целия си живот, жертвала е здравето и личния си живот".

Алла предупреди, че всички опити да бъде унищожена или обезценена са обречени на провал, тъй като "многомилионната армия от фенове" няма да я предаде.

Освен това певицата каза, че е изпълнила мисията си и не е пяла дълго време, но "умореният й глас" все още звучи, "краката й ходят, очите й виждат, а ушите й чуват".

Пугачова припомни, че е спечелила парите си като е работила усилено, за разлика от онези, които "се прескачаха и пиеха".

Накрая на писмото обещава да живее "до победата на светлината над тъмнината, победата на доброто над злото, победата на истината над клеветата".

Завършва с клетва: "Ще чуете повече за мен, защото оставам в сърцата на руснаците, независимо дали им харесва или не".

Дали писмото е към критиците или към Кремъл, тепърва ще се разбира.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Liliana_49
преди 5 месеца

Не виждаме да изглежда болна а,уж си е дала здравето.Всички помним,че беше принцесата на Кремъл,тъпкаха я с пари,а сега негодува с/у системата.Поживя в цивилизовани страни,услади и се,какво е направила толкова за страната си,дори не се е борила срещу путинската олигархия,напротив яко е смукала пари от нея.Всички се досещат, че певците им перат парите .

Откажи
Наблюдател
преди 5 месеца

Бабишкел с отпаднала необходимост.

Откажи
Медия
преди 5 месеца

Озверена е! Завистта я изяде, особено след като почина Юрий Шатунов, певец без звания и титли, спечелил истинската народна любов на 4 поколения почитатели. След като сега на върха на славата си е Ярослав Дронов-ШАМАН, чиито възход лично тя е пресякла преди години. Уж се върнала и записала няколко песни за лично слушане от семейството и... Да Пугачова е била ''звезда'' винаги в крак с власт имащите и хората я помнят, но само благодарение на песните на Раймунд Паус. Други силно запомнящи песни, тя няма! А истинската си слава е придобила, благодарение на Иван Славков и Златния Орфей. Разбира се и с любовта си към млади мъже. Сегашният, Галкин, я повлече в грешна посока, а тя определено дълбоко съжалява за това. Колкото и титли да има, никога няма да бъде нашата Лили Иванова...

Откажи
ivan ivanov
преди 5 месеца

ТАЗИ ДЪРТА ИЗКУФЯЛА ПАЧАВРА ПАК ЛИ ДОЙДЕ ДА СИ ЛИЖЕ ЛИГИТЕ С КОИТО ОПЛЮ РУСКИЯ НАРОД.

Откажи
Светла
преди 5 месеца

Абе, предателски боклук! С какви очи коментираш руския народ, ти НЕ си от тях! Ти се изплю върху името и авторитета си! Никой не обича продажниците! И ти и Галкин сте обречени на вечна омраза от всички! Така, че забрави, че имаш "фенове" ! Ти си една опозорена стара чанта!

Откажи
АК47
преди 5 месеца

УХ!ЖИДЬЙ!

Откажи