Ал Бано реши! Избра своя български наследник

Уникална вечер в шоуто за имитации

Ал Бано реши! Избра своя български наследник | StandartNews.com

Източник: NOVA

Тази вечер в "Като две капки вода" честта да имитира италианската легенда Ал Бано пред самия него, който гостува в шоуто, бе отредена на Наско от Б.Т.Р. 

Италианска легенда влезе в "Капките", но стана гаф

Той изпълни песента, създадена и възпяваща щастието „Felicita“, създадена през далечната 1982 година, когато дуетът Ал Бано и Ромина Пауър са на гребена на вълната. С тази песен те се явяват на фестивала Сан Ремо, където остават втори. Но парчето се харесва на слушателите и то превзема италианските и европейските класации. Само за два месеца от нея се продават над милиони копия. Видеото към нея е заснето в Ленинград, където двойката е на лодка, пътуваща по река Нева.

Фурор в "Капките"! Естрадна легенда смая Ал Бано

„Само като чуя песента и ме избива на щастие. Много текст за кратко време. Затруднявам се от бързото изговаряне на многото текст. Ще се опитам да пресъздам настроението му. Пял съм пред много звезди, но там пея Б.Т.Р., но сега ще пея Ал Бано пред самия него и се притеснявам да не се изложа“ каза Атанас Пенев преди изпълнението си.

„Мисля, че беше фантастичен. Моята песен е рок. Това е чудото на музиката. За първи път някой прилича на мен и пее като мен“, коментира самият Ал Бано Каризи след изпълнението, в което самият той се включи на сцената.

Италианецът заяви, че като спре да пее, ще звънне именно на Наско, за да го замести.

„За мен беше привилегия и чест да съм на една сцена с Ал Бано и да го чуя да пее от толкова близо“, сподели емоциите си Наско.

„Истинска енергия на големи професионалисти. Артистът трябва да се забавлява, за да се прехвърли енергията и емоцията върху другите“, е мнението на Любо Киров „Беше истинско шоу. Това е певец, с който всички сме израснали“, допълни Веселин Маринов. „Беше празник на музикант и щастието. Бяхте един приказен дует и ни направихте много щастливи“, категорична е Хилда Хазасян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи