Фурор в "Капките"! Естрадна легенда смая Ал Бано

Панайот Панайотов влезе в обувките на Стиви Уондър

Фурор в "Капките"! Естрадна легенда смая Ал Бано | StandartNews.com

Източник: NOVA

В днешния лайв на "Като две капки вода" Панайот Панайотов влезе в обувките на световноизвестния Стиви Уондър, носител на 26 награди Грами. Изпълнителят успява да разтопи сърцата на всички с песента „Isn’t She Lovely“, която е създадена при раждането на дъщеря му Айша Морис. Интересен факт е, че оригиналната песен, записана от слепият певец, започва с първия плач на бебето му, записан по време на раждането, а също така и всички инструменти, с изключение на някои клавишни партии, се свирят от Уондър.

Италианска легенда влезе в "Капките", но стана гаф

„Усмивката ще ми помогне да постигна високата бленда на Стиви Уондър. Кога друг път ще ми се падне да имитирам Уондър, когото обожавам. Да пееш Стиварката е божествено“, сподели Панайот Панайотов преди изпълнението си.

„Аплодисменти за господин Панайотов. Това е най-трудното за певците да се справят с пеенето на Стиви Уондър“, категоричен бе Любо Киров за представянето на естрадната легенда.

„Изключително превъплъщение. Много близко до оригинала“, допълни Ал Бано Каризи.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи