Италианска легенда влезе в "Капките", но стана гаф

Специален гост в журито

Италианска легенда влезе в "Капките", но стана гаф | StandartNews.com

Сензация в днешния лайв на "Като две капки вода". Специален гост в журито е италианската легенда Ал Бано. Екипът на Халваджиян обаче сътвори гаф още в началото.

Халваджиян каза бъдещето на "Капките"

Бързо стана ясно, че Ал Бано, Рачков и Геро не могат да се разберат на нито един език, защото слушалката в ухото на световноизвестния музикант даде фира. 

Докато водещите му задаваха въпроси на български, сеньор Каризи им обясни на английски, че симултанният превод зацикля. През това време Рачков и Геро го удариха на етюди, за да поддържат диалога с Ал Бано.

В крайна сметка го поканиха да заеме мястото си сред журито, което 80-годишният италианец направи, прескачайки масата.

В предишния девети лайв на „Като две капки вода“ победата отиде при Християна Лоизу, с безкомпромисната й имитация на един от най-разпознаваемите родни гласове. Тя плени зрители, жури, ментори и останалите участници с изпълнението на хита „Едерлези“ на Софи Маринова. Във временното класиране все още начело са Влади Зомбори и Наско от Б.Т.Р., но останалите позиции все още се променят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
12 Коментара
Мария
преди 1 седмица

И Ал Бано не можа да спаси шоуто от недомислените изцепки на Рачков...Стига претоплени манджи, стига с тази гавра с Веселин Маринов...Най добре го каза Фънки- травеститско шоу и това е истината...

Откажи
Колю
преди 1 седмица

Лигавене

Откажи
Мишморок
преди 1 седмица

Не прилича на 50 годишен мъж да се лигави толкова много.Няма ли кой да му бие шута? Сложете някой сериозен човек,а тоя да отива в Странджа където му е мястото и от където е тръгнал.Да не се прави на Бургазлия.Познавам го от 3 годишен.

Откажи
Иван
преди 1 седмица

Браво!! Точно така!

Откажи
Анонимен
преди 1 седмица

Наско пя толкова малко за разлика от останалите участници. Зомбори си остава ненадминат, с най-добри и впечатляващи имитации, а Наско просто го бутат напред от уважение.

Откажи
Снощи
преди 1 седмица

случайно гледах Зомбито, как се опита с Аеросмит. Чак ми се до повръща. Пълен провал!

Откажи
Зомбита Рачкова
преди 1 седмица

Наистина Владко недоклатко зомбито го бутат навсякъде все първи, сякаш няма други участници по-добри и те положили труд и тоя селяндур Рачков от него думата не могат да вземат хората и жури, прост та вика ура, направо е за психиатрия, какво иска от Веско Маринов-човек с авторитет доказан, става смешен и дразнещ само с него се занимава тоя пъдпъдък и лилипуд, оня дебелия Геро му приглася и смях в залата сякаш са малоумни, няма ли други водещи толкова млади хора умни и интелигентни защо тия гащници опорочават това предаване!??

Откажи
Ели
преди 1 седмица

Заради Рачков сменям канала. Може би аз не му разбирам простотиите, но много хора също не гледат шоуто заради него. Но щом на арменците им харесва, коя съм аз да го критикува? За такива случаи има други телевизии.

Откажи
Боби
преди 1 седмица

Тази година реших, че изобщо няма да гледам нито Капки, нито Денсинг Старс. Не може всяка година да се 'падат' едни и същи артисти. Ако не ви омръзне от участниците или от 'хумора', то еднаквите парчета и изпълнители, които се пасат всяка година, ще го направят. За мен имаше две успешни шоута, които вече са в миналото - Стар Академи и Мюзик Айдъл. С всяка година на драгия зрител му се поднася все по-лоша продукция.

Откажи
Капка Ибрахимова
преди 1 седмица

Много ми е интересно ако една и съща песен дадат и изпеят всички участници как ще оценява журито, Панайот панайотов много по-хубаво изпя оная седмица италиански шлагер от тоя Наско детето само го бутат напред и за нищо не става, добре че излезе АлБано на сцената да му приглася, на Аръков също трудни песни и изпълнители дават и после пак Зомборчо победител, манипулират вота на публиката и народа, то е ясно като бял ден, Християна толкова хубаво пее, ненадминат глас, дават и песни от 100 години забравени и разни циганки да имитира, сякаш Софка е идол на България,защо не дадат на Мария Селин Дион и Уитни Хюстън, а дадоха на Луизо, Мара пее някакви лесни парчета дето и дете в детската градина ще тананика-Елвира Георгиева забравена отвсякъде певица, скапани парчета!

Откажи
Люси
преди 1 седмица

Тоя Рачка пур прекалява с простащината си и отношение към Веселин Маринов, то бива простотия ама вече няма накъде, нито му е на нивото, нито на години, образование и кариера, жалко че публика се смее сеир гледа, дали му плащат за тия глупости незнам, от както го оставиха тия жени и той полудя Рачков, особено оная последната младата, която дъщеря може да му е, извратеняк, все знае нито изпълнители, нито журито могат една приказка да кажат от него, много компетентен тоя тъпанар!

Откажи
Филип Илков
преди 1 седмица

Къде ли вече не чета,как не ви харесва шоуто?!?! Аз го гледам,дори по два пъти и пак нямам толкоз инфо,колкото тези дето "минават" на други телевизии?!?! Минават ама ми описват кой къде сгафил,айде олам,поне не пишете глупости!!! Това е шоу,шоу бе хора,ако нямате чувство за хумор поне не пишете тъпотии!

Откажи