Халваджиян каза бъдещето на "Капките"

Продуцентът коментира и шегите на Рачков в предаването

Халваджиян каза бъдещето на "Капките" | StandartNews.com

Малко песимистично е настроен за бъдещето на "Като две капки вода" продуцентът му Маги Халваджиян.

"Може в един момент просто да спрем с „Капките“, защото вече сме извъртели всички и няма кого да поканим в предаването", каза той .

По думите му в „Капките“ не може да участва всеки.

"Едно от условията на лицензодателя – в това предаване участват звезди, известни на масовата аудитория. Имаме много талантливи хора, които сега градят кариера, но трябва да се спазва условието", разкри продуцентът пред "24 часа" и поясни: "Същият бе случаят с Владо Зомбори. Ние отдавна знаем колко е талантлив, но трябваше да натрупа известност покрай сериала „Вина“, за да можем да го поканим за участник."

Той говори и за Рачков, който не спира от сцената да се шегува с шефа си: "Рачков се бъзика с мен през цялото време и 98% от нещата, които говори, нямат нищо общо с истината. Но виждам, че това безкрайно много забавлява публиката. Затова, като свърши шоуто, му казвам: „Евала. Беше много яко“. Ако не можеш да понасяш подобен род шеги, значи си дълбоко комплексиран. Само комплексираните не позволяват да се шегуват на техен гръб."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Иванов
преди 1 седмица

Тоя арменец не осъзна ли досега че капките му отдавна се изчерпаха с едни и същи имитации и понякога за фон някои певци дето дори не съм ги чувал но за мен си остана загадка как толкова българи са като натровени към това предаване толкова години

Откажи
Диана Милева
преди 1 седмица

Магардич подценява публиката. В капките има много добри неща, но тъпотийте на Рачков и този от студентски град, го превръщат в халтура и масово предизвикват отвращение, а не забавление. Да му призлее на човек от простотий.

Откажи
farbreginagaby
преди 1 седмица

Тъпотийте...Простотий...Боже,тези хора не са се ограмотили в училище и изказ ат мнение.

Откажи
Гост
преди 1 седмица

Да изчезват и повече нито да се чуват, нито да се виждат и капките, и Халваджиян. Опростачват и без друго полуграмотния народ.

Откажи
Гого
преди 1 седмица

Този Фънки защого държиш много е груп не уважава певците.

Откажи
nereya
преди 1 седмица

Абсолютна неграмотност. Не познаване на българския език.

Откажи
С И С
преди 1 седмица

Е!!!Много ТЪПИ коментари пишете.На който не му харесва - сменя канала или имате само един🤣.Много си е яко шоуто.

Откажи
Фънки
преди 1 седмица

Няма по-големи комплексари от Рачков и проскубания му продуцент

Откажи
LeoTigre
преди 1 седмица

Тоя мазния и неумит Халваджиян не може да измисли нещо ново и смислено. Явно умственият му багаж е доста ограничен, а Рачков не престана да се лигави. Да се маха това тъпо и просташко предаване.

Откажи