500 хил. кръвнина за Стефка

500 хил. кръвнина за Стефка | StandartNews.com

Пловдив. Родителите на 19-годишната пловдивчанка Стефка Маджарова, която бе открита мъртва в напоителен канал, ще съдят бившия й приятел за кръвнина.

Владимир Костадинов е единственият обвиняем за убийството на младото момиче и почерненото семейство е категорично, че той е затрил детето им. Майката и таткото ще искат половин милион в съда от 22-годишния Владимир, който ако бъде признат за виновен, че е убил Стефка, може да лежи до живот в затвора. Трупът на абитуриентката бе изваден от напоителния канал, който минава покрай село Йоаким Груево и се влива в Марица, на 12 юни. Оттогава е в Съдебна медицина до събиране на доказателства от страна на обвинението срещу Владимир.

Тази седмица от прокуратурата обявиха, че освобождават тялото, тъй като имат достатъчно данни за обвинителния акт срещу младия мъж. Така след три месеца престой в моргата вчера момичето бе изпратено от близките й и близо 1000 души, които дойдоха на гробището. Стефка бе погребана в бял ковчег и в абитуриентската си рокля.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай