40 000 евро награда за изчезналия немски турист

40 000 евро награда за изчезналия немски турист | StandartNews.com

Дават 40 хил. евро награда за информация, която да послужи при откриването на германец, изчезнал в България. 28-годишният Ларс Митанк е в неизвестност от 8 юли 2014 г., като за последно се знае, че е бил на летище Варна.

В издирването му са ангажирани Областните дирекции на МВР, полицейските служби в Германия и още няколко европейски държави, както и частна детективска агенция "Гютиг секюрити", наета от майката на младежа - Сандра Митанк.

Въпреки проведените оперативно-издирвателни мероприятия от младия мъж досега няма и следа. Възможно е издирваният да е отключил наследствено психическо заболяване, заради което да не може да установи самоличността си.

Във връзка със свое разследване в началото на следващия месец пристига отново екип на немската телевизия RTL, съобщиха от детективска агенция "Гютиг секюрити", наета от майката на младежа - Сандра Митанк.

В мрежата има няколко различни сайта, които дават информция за външния вид на Ларс, както и телефон на който може да се обадят хора, които имат информация за него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай