Зрелища за милиони в ефира

bTV праща певци и спортисти при бушмените в Африка

Зрелища за милиони в ефира | StandartNews.com

Мегазрелища за милиони стягат телевизиите. Невиждани и нечувани предавания и сериали ще приковават зрителите пред малкия екран от септември, категорични са от bTV, TV7 и Нова тв. Шефовете в трите медии са подготвили по няколко нови гвоздея, с които ще изненадат народа.


bTV ще прати повече от 10 родни звезди за два месеца в Африка. Сред тях има певци, попфолк изпълнител, спортисти, както и нашенци, които са по-популярни в чужбина, отколкото у нас. Очаква се приключенското риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели!" да покаже срещите им с жирафи, слонове и дори бушмени. На ВИП-овете ще им се наложи да изпълняват местни ритуали, тъй като форматът по лиценз трябва да разкрие бита и културата на местните. Камерите на телевизията ще снимат звездите на четири места в Африка в няколко държави - от тучната савана при река Чобе през пустинята Калахари, опасните блата при делтата на Окаванго до страшните хълмове до Моколоди. Не е изключено зрителите да видят и мисиите им край водопада Виктория и още от най-екзотичните места на Черния континент.
От bTV са категорични, че приключенското риалити е само един от гвоздеите им в програмата тази есен. Зрителите ще се забавляват с още 4 изцяло нови проекта. Шефовете в телевизията сменят концепцията си и залагат на български шоута в най-гледаното време. Това означава, че всяка делничен вечер от 20 до 22 часа в ефира ще се сменят новите формати с любимите герои от "Фамилията", "Столичани в повече" и "Революция Z". Така от праймтайма ще отпаднат турските сериали, които ще бъдат преместени в друг час или по дъщерните канали на медийната група.


Без бг сериали, но с много ВИП-ове ще е пълен ефирът на Нова тв. Медията се стяга за риалити формата "ВИП Брадър" и музикалното шоу X-Factor. Хората на Нико Тупарев избират звездите, които да заключат в къщата за два месеца. Слухове разнасят, че тази есен под един покрив ще живеят Евгени Минчев, Сашка Васева, Мишо Шамара, боксьорът Детелин Далаклиев и Сесил Каратанчева. След фурора на Памела Андерсън Тупарев бил категоричен, че иска отново да покани чужбинска звезда, която да стане съквартирант за 2-3 дни. Продуцентът искал да вкара в къщата Димитър Пенев и действащ политик, но не е ясно докъде са стигнали преговорите.


Водещи на втория сезон на X-Factor ще са Мария Игнатова и Алекс Раева. В журито обаче този път ще видим певицата Мария Илиева, управителят на Вирджиния Рекърдс Саня Армутлиева и половинката от дует "Авеню" - Заки Соколов. Скоро ще стане ясен и четвъртият съдия.


От Нова тв обясниха, че от септември ще пуснат и три проекта, които никога досега не са правени у нас. Единият се очаква да е от типа "скрито риалити".


TV7 също подготвила горещ сезон на зрителите с много изненади. Два нови български сериала ще пусне медията. Освен това шоу с награда 100 000 лева ще забавлява народа. "Музикална академия" ще е още по-мащабен проект от "Къртицата", довериха от телевизията. В шоуто ще се състезават три групи изпълнители - музикални легенди, най-актуалните звезди в момента и неизвестни таланти. Форматът ще продължи три месеца, а всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят. В академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица. Сцената на шоуто ще е с обща площ от близо 1000 кв. м и според продуцентите ще е най-грандиозната на музикално предаване, правена в България. Музикален директор на формата е Владимир Ампов - Графа.
В БНТ пък другата седмица ще решат с какво ще изненадат зрителите през септември. Причината е, че шефката на телевизията Вяра Анкова ще предложи на 12 август новия Управителен съвет. Той ще реши кога точно ще тръгнат сериалите "Четвъртата власт" и "Под прикритие", както и кои предавания с нисък рейтинг да бъдат свалени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай