Жените полудяха по сина на Клинт Истууд

Скот отпадна от "50 нюанса сиво", но играе с Брад Пит в новия му филм

Жените полудяха по сина на Клинт Истууд | StandartNews.com

Феновете на "50 нюанса сиво" нямаха късмет Скот Истууд да изиграе Крисчън Грей. Синът на легендата Клинт беше сред спряганите имена, след като Чарли Хънам се отказа от кастинга. "Скот би бил идеален за ролята. Той няма нищо за губене. Няма никаква репутация, която да "вдига" или да трябва да поддържа. Никой не знае кой е той и че изглежда потресаващо секси", пишат във "Венити феър". Новият Крисчън ще е Джейми Дорнан, известен с участието си във фентъзи поредицата Once upon a time. Но Скот заслужава повече внимание с невероятно естествената си еротика - истинско копие на Клинт Истууд на младини. А след няколкото си епизодични роли в киното предстои да се докаже във филма Fury до Брад Пит и Шая Лебьоф. Премиерата е през 2014-а. Страхотната външност и харизмата наистина са семейна черта в семейство Истууд. 27-годишният Скот набра популярност като модел, но вече трупа рейтинг и като актьор. Изглежда зашеметяващо и най-важното за дамите - няма изгора, поне официална.

Скот е син на кинокорифея

от извънбрачната му връзка със стюардесата Жаклин Рийвс

с която имат и дъщеря Катрин. Любовните похождения на Клинт са легендарни. Макар че се е женил само два пъти, той има пет дъщери и двама синове от пет различни жени. И както историята доказва, никога не е бил моногамен. Дори тези дни стана ясно, че официално ще се разведе с последната си съпруга, журналистиката Дина Истууд, с която се ожениха през 1996 година. Аферата му със стюардесата Рийвс е разкрита през 1990 г. Тогава синът им е вече на 4 годинки.

През 1996 г. приятелят на Истууд Ричард Шикел написа в биографията му, че актьорът има още две деца, но няма да разкрие техните имена. Истууд най-накрая ги представи официално през 2002-ра. През 2005-а Катрин е осветена от светлините на прожекторите - става "Мис Златен Глобус", титла, давана на наследници на филмови звезди, които помагат зад кулисите на церемонията. Тази година пък титлата ще носи предпоследната му дъщеря - Франческа, чиято майка е актрисата Франсис Фишър.

Синеокият Скот е роден в Монтерей, Калифорния, но е прекарал детството си между Хавай, където живее майка му, и ранчото на баща му в Кармел, където се е забавлявал с езда, риболов и стрелба. Неслучайно до днес да хвърля въдицата е едно от любимите му занимания. Скот никога не е бил разглезено богаташко синче. Той се появява на бял свят като Скот Клинтън Рийвс и под това име, необременено с Истууд, води спокоен, далеч от славата живот. Нито той, нито сестра му са публично известни в началото на детството си. "Моят баща ми е баща от толкова отдавна, отколкото помня", казва Скоти. "Израснах по снимачни площадки и обикаляйки света с родителите си", споделя още той. През годините

работи като барман, строител, пиколо

на автомобили - преди да започне да си изкарва прехраната си под светлините на прожекторите. "Имам добро възпитание, което оценявам, и се опитвам да живея живота си пълноценно", казва той.

Скот преминава през няколко колежа, преди да се дипломира в специалност комуникации в университета "Лойола Маримаунт" в Лос Анджелис. В киното стартира през 2006-а с малка роля във филма на Клинт "Знамената на бащите ни". Тогава той се подписва Рийвс. "Исках да направя нещата сам или най-малкото да видя дали ще успея. Да си "Истууд" е много по-евтино и бързо. Но когато се пробваш без фамилията? Дали тогава можеш да стоиш на собствените си крака? Ако не си добър, ако не се докажеш в стаята за прослушвания, няма никакво значение каква е фамилията ти", категоричен е Скот. Той използва името Рийвс до 2008-а, включително и в татковия шедьовър "Гран торино", но го променя на Истууд по повеля на баща си. С него си партнира в "Обратно в играта" на Робърт Лоренц. По-младият Истууд обаче държи да отбележи, че е изпълнил задълженията си подобно на всеки друг в екипа, без да се ползва от привилегии, а агентът му заявява, че за всяка роля е минавал през кастинг. "Хората си мислят, че получавам всичко, поднесено на тепсия, но това е далеч от истината. Искам да бъда мъжкар и водач, а не хлапе актьор или лъскава поп звезда", казва той пред списание "Town & Country". Фотосесията, придружаваща интервюто му, развълнува почти всяка дама в Щатите и всеки редактор по света. Всички коментираха колко прилича на баща си на неговата възраст. "Той не е сякаш от Холивуд. Той е истински пич", похвали го фотографът Ное Деуит.

Колкото и непостоянен да е в любовта, Истууд е баща, който подкрепя и дава съвети, особено когато синът му е мераклия за бранша, в който той е тартор. "Като режисьор и актьор мотото на баща ми е да казва истината. Той е разказвач на житейски истории. Харесвам неговия подход. Той винаги ми е казвал да съм постоянен. Всеки си мисли, че успехът идва за една нощ. Но реалността е, че отнема години усилена работа", споделя младият Истууд мъдростта на старши.

Само защото е Истууд на хартия сега, не означава, че веднага ще се превърне в капризна знаменитост. Той продължава да води обикновен живот в малката си сглобяема къща на плажа в Сан Диего, която

ремонтира сам

"Обичам да работя с ръцете си. Чувството да построиш нещо сам е много приятно. Толкова хора днес не умеят да сменят дори крушка", възмущава се наследникът. И допълва: "Не влязох в този бизнес, за да стана известен, а защото обичам да играя и искам да правя филми. Бих бил щастлив да изживея остатъка от живота си в безизвестност." През свободното си време той кара сърф с приятели. "Чувствам се като у дома близо до вода. Обичам хубавото уиски и винаги го пия чисто". Сега Скот и Клинт се опитват да наложат на пазара собствена марка - Eastwood Whiskey. Правят напитката с вода от ранчото им в Кармел. Синът има и участие в собствеността в бара "Saddle" в Солана бийч, където често може да бъде намерен на дансинга или пък да мие чаши зад бара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай