Явор Бахаров се ослушва за гадже

Живее с още пет момчета, но сърцето му е свободно

Явор Бахаров се ослушва за гадже | StandartNews.com

София. Явор Бахаров, който е поредният отпаднал участник от шоуто на bTV "Африка: звездите сигурно са полудели", призна, че е свободен и няма гадже. Той обаче загатна, че се ослушва за подходящата мадама. "Светът е голям и красиви жени дебнат отвсякъде, пълно е и с хубави ресторанти", каза готиният актьор.

Звездата от "Тилт" сподели още, че с бившата му изгора Луиза Григорова са останали добри приятели. Ревността е била главната причина за раздялата им. Актьорът разкри, че не винаги е бил сред най-примерните гаджета. Но винаги си имат приказка, особено за професионални съвети. "С Луиза имах най-дългата връзка с жена. Може би пречеше, че ме ревнува, но повече ми пречеше, че има защо", каза Бахаров.

Младият талант каза още, че с Александра Тюркмен също се разделили в добри отношения.

В Африка имало стриктни правила - да не се излагаш пред камерата, да не флиртуваш с никого от екипа и да не пиеш алкохол, издаде още Явор.

Той сподели, че в момента готви роля в пиеса на Георги Тенев "Злият принц", чиято премиера в Народния театър предстои скоро. "Вяра, любов и уиски" е следващият филм с негово участие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай