Яна и Антон отлетяха за Африка

Яна и Антон отлетяха за Африка | StandartNews.com

Яна Грудева и Антон Хекимян отлетяха вчера за Африка. Причината е, че едно от най-усмихнатите и чаровни лица в родния ефир и колоритният репортер на bTV са водещи на приключенско риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели!", което ще тръгне от есента. Чаровната дама за втори път ще посети любимия си Черен континент и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от неговите тайни. Заедно с участниците в риалитито двамата ще се докоснат до сериозни предизвикателства.

"Очакват ни страхотни емоции и преживявания. По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория. Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100 метра и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно", каза Яна.

"В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития. При това разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин душата. Сигурен съм, че след Африка ще имам много за споделяне", призна пък Антон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай