Виктория с коледен кавър на Били Айлиш

Певицата, която ще представи България на Евровизия 2020, се включи в благородна кауза

Виктория с коледен кавър на Били Айлиш | StandartNews.com

Виктория Георгиева представи своя коледен кавър – „Come Out And Play“ на сензацията Били Айлиш. Новият клип на талантливата българка, която ще ни представи на Евровизия 2020, е посветен на каузата за осиновяване на бездомни животни. Във видеото Виктория е заобиколена от кучета, които вече са намерили семейства с любящи стопани.

Виктория споделя за проекта: „Много обичам моите животни - имам пет кучета, два заека и един папагал. Всичките ми кучета са осиновени и това е кауза, близка до сърцето ми. С този проект искам да привлека вниманието към проблемите с бездомните животни, както и да благодаря на всички невероятни хора, които отделят от времето си, за да помагат.“

Едно от кучетата на Виктория е осиновено от приюта на „Animal Rescue Sofia“, намерила нови домове на над 8000 животни. Надя Станчева от организацията споделя: „Виктория е истински приятел и човек с голямо сърце. Тя ни предложи помощ и ние високо оценяваме този жест. Вярваме, че когато младите и талантливите дават подобен пример, бъдещето ще е по-добро. Надяваме се, че с помощта ѝ ще намерим много нови съмишленици.“

Режисьор на видеото е Виктория Караколева, а оператор е Росен Савков. Оригиналната песен е на номинираната за 4 „Грамита“ Били Айлиш и брат й Финиъс О'Конъл.

Виктория Георгиева е от Варна. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за таланти „X-Factor България“, където достига до топ 5. След това започва самостоятелна кариера и издава няколко песни за „Monte Music“. От пролетта на 2018-а е независим артист и пуска два сингъла – „Странни времена“ и „I Wanna Know“, като вторият е продуциран в Лос Анджелис от екипа, работил със Зейн Малик и други утвърдени артисти. Същият проект е избран сред 500-те кандидати на испанския фестивал „Melboss Open“ в Мадрид. Това я прави първият източноевропейски артист на подобно престижно събитие. През лятото на 2018-а завършва летния курс на университета Бъркли във Валенсия. През ноември 2019-а е избрана да представя България на Евровизия 2020 в Ротердам. Песента ѝ ще бъде представена в началото на март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай