ВИДЕО: Children of Bodom проговориха на български

ВИДЕО: Children of Bodom проговориха на български | StandartNews.com

София. В деня на концерта си в София финлaндските метъли от Children of Bodom спретнаха приятна изненада за своите фенове, като проговориха на български в кратко промо видео специално за гиг-а им у нас довечера. Метълите ще забият на сцената на столичната зала Универсиада заедно с групите Decapitated и Medeia.

Вратите на залата отварят точно в 19.00ч, а час по-късно – в 20.00ч първи на сцената ще стъпят Medeia, последвани от Decapitated и на края героите на вечерта - Children of Bodom. Малко преди да "сервират" на българските си фенове ударна доза от последния "Halo of Blood" и други парчета, финландците ще се срещнат с на четири очи с няколко метъл късметлии, спечелили възможност за заветната среща в радио-игра. 

Организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts напомнят, че билетите за концерта на Children of Bodom, Medeia и Decapitated днес са по 50 лв., а деца до 7 годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но с придружител, притежател на билет, който да представи попълнена Декларация (за закрила на деца на обществени места) на входа. Декларацията може да се изтегли от www.loudconcerts.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай