Цветана Манева със съвет как да не се препъваме

Постоянното взиране в миналото ни препъва, казва голямата актриса

Цветана Манева със съвет как да не се препъваме | StandartNews.com

„Дотук съм си платила всичко в живота. Не обичам да се връщам назад, защото е безсмислено. Това, което е минало, няма да се повтори във вида, в който се е случвало“, каза Цветана Манева по Би Ти Ви. Голямата певица коментира, че от миналото може само да извадим поуки от грешките си, но прекаленото гледане назад може да ни препъне.

„Виждам надеждата в младите хора, различно поколение“, призна още Цветана Манева от Лозенец, където е на фестивала „Арт поток“ за премиерата на биографичната си книга. В нея звучат гласовете на приятели и колеги, с които е работила през годините – от Захари Бахаров до Снежина Петрова. 

„Това беше най-голямото ми вълнение – отношението на колегите ми“, сподели Манева. „За това не се бях замисляла. За собствения си смисъл на съществувание, да, но не и за цената на себестойността ми никога не бях.“, добави тя.

В книгата има много истории за Цветана Манева, разказани и от нейното семейство. Тя призна, че всичко в книгата я е изненадало. За пръв път актрисата се е видяла през очите на другите и наистина се е развълнувала.

„Толкова много чувство и толкова въздействие, което имам върху околните - това ме задължава като човек“, заяви една от първите дами на сцената и екрана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай