Третият филм от сагата Хобит с ново заглавие

Третият филм от сагата Хобит с ново заглавие  | StandartNews.com

Кръжащите слухове, че последният филм от трилогията Хобит ще излезе под ново заглавие, бяха официално потвърдени.

Третата част на фентъзи сагата, която първоначално бе запланувана с да носи името There and Back Again (Дотам и обратно), все пак ще се казва The Battle of the Five Armies (Битката на петте армии).

Тази промяна подсказва за фокуса на предстоящия филм, който обещава да бъде най-зрелищен и наситен с екшън-сцени и големи битки, подобни на тези в последните две части от The Lord of the Rings (Властелинът на пръстените).

Подобен ход не би трябвало да е изненадващ за феновете, тъй като заглавие като The Battle of the Five Armies звучи доста по-епично и се очаква да привлече повече зрители в киносалоните. Питър Джаксън споделя, че за промяната е било решаващо и че филмите са станали три.

"Както Толкин го е измислил, There and Back Again обхваща цялото пътуване на Билбо и не се изненадвайте, ако в един момент видите това заглавие на бокссет с всичките три филма."

Джаксън допълва, че в момента завършва монтажът на последната част и предвижда в близките седмици и месеци да сподели много интересни неща с почитателите на сагата за Средната земя, включително и 25 минути отрязани сцени от втория филм - The Desolation of Smaug (Пущинакът на Смог).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай