Топ актриса призна за Матю Пери. Какво е правил преди смъртта

Говори Дженифър Анистън

Топ актриса призна за Матю Пери. Какво е правил преди смъртта | StandartNews.com

Дженифър Анистън издаде повече подробности за състоянието на Матю Пери малко преди той да почине. На 28 октомври актьорът бе открит безжизнен в джакузито си в дома си в Лос Анджелис.

В интервю за Variety тя разкрива, че само часове преди внезапната смърт на Матю Пери двамата са си пишели съобщения. "Не го е боляло. Не се е мъчил."

По думите на Дженифър Анистън той не имал конкретен тежък момент преди да почине. "Беше здрав. Беше спрял да пуши. Влизаше във форма. Беше щастлив - това е всичко, което знам", допълва още актрисата от "Приятели", предаде lifestyle.bg.

Матю Пери бе от актьорите, които откровено са споделяли за борбата си със зависимостта към алкохола и наркотиците. В мемоарната си книга "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" той дори описва по-подробно пътя си към по-здравословен начин на живот.

"Той работи толкова много за това. Наистина не му беше лесно. Липсва ми много. Липсва ни на всички", казва още Дженифър Анистън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Лукас
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи