Театрални спектакли водят туристи в Разлог

Театрални спектакли водят туристи в Разлог | StandartNews.com

Последните седем дни в Разлог ще властва изкуството на Мелпомена. Едни от най-добрите постановки ще бъдат изиграни от 24 до 30 юни в планинския град. Програмата на театралните празници "Звездите на театъра" тази година пълна със силни спектакли. Целта е да се утвърди Разлог като културен център. Фестивалът ще се проведе за четвърта поредна година и се организира от общината и актрисата Нона Йотова, с подкрепата на спонсори.

Туристи ще атакуват града заради театралните празници. По традиция най-много са гостите от Сандански, Гоце Делчев, Благоевград и София.

Камен Донев с неговия концерт - спектакъл "Оркестърчи" ще открие фестивала на 24 юни. След него на сцената на градското читалище ще се качат актьори от Малък градски театър "Зад канала" с постановката "Чиста къща", Мариус Куркински със спектакъла "Юбилей". На 27 юни ще се играе "В полите на Витоша", представен от Театър "Българска армия". След него е ред на "Секс комедия в лятна нощ". На 29 юни Народен театър „Иван Вазов" идва в Разлог с постановката "Дон Жуан". Закриването на театралните вечери е на 30 юни с "Bella Donna" на Сатиричен театър „Алеко Константинов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай