Снимките на "Бързи и яростни" по български започнаха в София

Врачански щурее като автомобилен състезател. С Асен Блатечки се отдават на гонки в "Люси"

Снимките на "Бързи и яростни" по български започнаха в София | StandartNews.com

София. Калин Врачански става автомобилен състезател заради "Люси", новия филм на стария му приятел Асен Блатечки. Когато двамата са пред камерите, ги режисира Катерина Горанова, съпругата на Блатечки.

"Това е екшън със своите любовни моменти. Каскадите са много - с играчки за големи", ентусиазирано разкри в "Преди обед" един от мускетарите на театър "София". От екипа вече се хвалят, че това е българският отговор на "Бързи и яростни". Звездите се наслаждават на уникални автомобили - ретро возила, поръчкови и специално тунинговани, надхвърлящи сумата от 3 милиона лева. Ревът на двигатели през цялото време звучи в продукцията.

В предстоящия хит Блатечки е автомобилен механик, състезател в нелегални състезания, търсещ възмездие за смъртта на любимата си.

Калин обаче е категоричен - по-сложните неща на терен трябва да се правят от специалисти в името на качеството. "Мога да се пребия много артистично, но после няма как да продължа снимките. Въпреки че много ми харесва сам да си правя екшън сцените".

Врачански открай време е поклонник на високоадреналинови изживявания. Преди години го блъснала кола, той се отбил в болницата и се върнал в театъра. На представление стъпил много лошо накриво. Глезенът му се подул като след футболна травма. Но дори и гипсиран, Врачански винаги успява да получи овациите си. Страстта му към високите скорости му коствала не едно и две пребивания с мотор. Все пак, за да може жив и здрав да се появи вечер на сцената, се придържал към премерения риск.

Врачански споделя още, че е влюбен в морето и дюните по родното Черноморие, доколкото са останали. Той не крие, че може да не се сеща за столицата с месеци. "Морето ме успокоява, забравям за ангажиментите си "там". Беше ми много приятно през уикендите през юни. По друг начин изглежда плажът тогава - без напрежение и тихо. По същия начин е и през септември".

Калин е убеден, че се чувства най-добре като волния ездач. "Свободата е винаги на върха на копието, а то боде понякога", обяснява Врачански. В "Стъклен дом" обаче го било шубе, когато трябвало да скача от хеликоптера. Тогава денят бил супер студен, водата още повече.

"Ей това е адреналинът. Искаш да го направиш, но като гледаш надолу, те хваща шубе". Накрая скочил. Стресът бил голям, а ледената вода го пресякла.

През идващия сезон Калин ще изгрее на сцената поне на три театъра - "София", "199" и Сатирата. Според него е малко шизофренично, когато сутрин пред камерите играе екшън сцени, а вечер се прави на романтик или герой в някоя постановка. Винаги уточнява, че не би дал всичко на всяка цена заради славата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай