Слай искал да удуши Арни

"Непобедимите 3" ми донесе втора пластина във врата, призна Сталоун на премиерата в Лондон

Слай искал да удуши Арни | StandartNews.com

Очаква се Ал Пачино и Майкъл Дъглас да кажат "да" за четвъртата част на екшъна

"Определям качеството на всеки мой филм по броя на раните, които съм получил по време на снимките. Заради травма от "Непобедимите 3" ми сложиха нова метална пластина във врата. Предишната е от първата част на екшъна, която правихме през 2009-а. При следващата ще започна да пищя", каза Силвестър Сталоун в Лондон преди премиерата на сагата в понеделник. Холивудският ас и почти цялото кралско войнство от елитни наемници в "Непобедимите 3" представиха творбата на пресконференция. Слай, освен продуцент и съсценарист, е и в ролята на главния герой Барни Рос. Филмът излиза на екран във Великобритания на 14 август, а ден по-късно тръгва по кината в САЩ и България.

68-годишният Сталоун говори много откровено пред журналистите за някогашното си съперничество с Шварценегер. В зенита на кариерите им през 80-те години на миналия век двамата се борят за неофициалната титла "Най-корав мъж на Холивуд". Сталоун не крие, че тогава е имал откровеното желание да "удуши" конкурента си.

"Имаше време, когато дори не можех да понасям да делим едно и също помещение. Казвах си: "О, пак този". Арнолд беше тип, който всеки ден пораждаше желание да бъде удушен. Двамата се съревновавахме постоянно. Той беше "Мистър Олимпия". Шварценегер се появи на сцената горе-долу по същото време, когато и аз. Естествено аз бях пръв, но той беше по-голям", споделя Сталоун.

Антонио Бандерас също призна, че се е наранил още на първия снимачен ден в България. "Но не посмях да кажа на останалите, за да не помислят, че вече съм остарял", пошегува се той. Слай също не пропусна да се помайтапи с Уесли Снайпс, присъединил се към екипа от екшън герои за най-новото, трето, приключение. Сталоун заяви, че ще снима продължение на "Бягство от Алкатраз" със Снайпс, визирайки пребиваването на своя колега зад решетките. Уесли излезе от затвора на 2 април миналата година, след като прекара 27 месеца на топло за укриване на данъци. Скоро след това стана ясно, че неговият добър приятел Силвестър Сталоун се е погрижил за завръщането му в киното и му е предложил роля в "Непобедимите 3". Снайпс пък сподели, че истинското удоволствие да се завърне в киното в компанията на куп звезди няма равно.

Снимките на четвъртата част, в която ще властват и няколко елитни дами, започват в началото на идната година. Сталоун много иска Сигорни Уивър да бъде негова екранна съпруга. Ави Лернър, който продуцира сагата, разкри, че работата по сценария почти е приключила. На пресконференцията в Лондон той се похвали: "Пишем последните редове от историята, имаме много идеи за актьорите. Това е всичко, което мога да кажа засега".

Преди дни обаче в интервю за "Комсомолска правда" Слай каза: "Мечтая да се снимам с Майкъл Дъглас. С него периодически се срещаме на гости у различни приятели, той е страхотен мъжкар. На успях да се снимам и с Ал Пачино. Поканих ги за "Непобедимите 4". Винаги ще намеря за тях подходящи роли. Всичко обаче зависи от графика им."

Слай разкри още, че се надява да разшири "Непобедимите" с филми за отделните герои. "Искам да продължа поредицата, защото тя е развиващ се експеримент - така, както е с "Отмъстителите", мотивира се Сталоун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай