Селин Дион продаде имението си и направи шокиращо признание

Певицата отмени дъълго очаквано турне

Селин Дион продаде имението си и направи шокиращо признание | StandartNews.com

Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и ще се върне в родната си Канада. Звездата е пожелала да се възстановява от рядко заболяване, с което бе диагностицирана, в родината си, пишат световните медии. Именно там певицата би искала да прекара дните си, пише в. "Ню Ъорк Поуст".

През декември Селин Дион разкри, че е диагностицирана със заболяване, което причинява неконтролируеми мускулни спазми и може да доведе до смърт в рамките на 6 години от поставянето на диагнозата. Според публикации в социалните медии, направени от Дион, състоянието ѝ засяга милиони хора по целия свят. Въпреки това все още няма лек, а терапията единствено може да облекчи симптомите.

55-годишната певица се е разделила с имението си за 30 млн. долара, а неин близък коментира, че тя е била принудена да промени живота си. По негови думи Селин предпочита да се върне у дома в Квебек, където е семейството ѝ, на което най-много разчита.

Звездата отмени и горещо очакваното си международно турне, обявявайки, че не може да пребори рядкото заболяване. Тя никога повече няма да се качи на сцената, пише Lupa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай