Сашо Кадиев се появи гол в ефир

Сашо Кадиев се появи гол в ефир | StandartNews.com

Сашо Кадиев спази обещанието си, дадено в сутрешния блок на bTV, което беше да се появи гол на работа. Вдъхновението на станалия наскоро баща се оказа новината от миналата седмица за голите служители в една американска компания.

Учудената му колежка Деси Стоянова беше изненадана от ефирната изява на ко-водещия и в първият момент закри очите си и извика: ""Някакъв гол човек влиза, не съм сигурна, че искам да го видя". Кадиев обаче се оказа в прилепнало трико в телесен цвят и за да подсили ефекта от появата си беше залепил едно листо на интимните си части.

Веселбата на водещите продължи с това, че листото падна и Деси Стоянова съобщи, че от апаратната са помолили веднага да бъда закачено на мястото му. Кадиев обаче използва момента, за да се покаже и в профил, с което бурно разсмя гостите на предаването.

В предаване от миналата седмица журналистиката Кристина Патрашкова, която бе гост-коментатор сподели новината за голите работници и успя да провокира водещия да обещае, че и той ще последва примера им.

„Ето така на хората им идват идеи, отпускат се, няма конфликти и си имат пълно доверие", каза тогава Сашо Кадиев, на което Патрашкова отговори с думите, че ако се чувства иновативен не би трябвало да е проблем да се разсъблече пред камерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай