Прея с първа победа в #2капкивода (ВИДЕО)

Прея с първа победа в #2капкивода (ВИДЕО) | StandartNews.com

Прея с победа от първата нощ на четвъртия сезон на "Като две капки вода". Снощи певицата се представи отлично като Джеймс Браун, изпълнявайки "Living in America".

Първи на сцената се появиха Георги Низамов и Светльо, който играят в дует. Те имитираха доста успешно братя Аргирови, а по-късно Зуека и Рачков ги аплодираха с подобни перуки.

Джулия Бочева имаше нелесната задача да влезе под кожата на Лили Иванова, но от младите й години. Журито имаше критики към нея, но като цяло я поздрави за първото й представяне.

Калин Врачански вдигна летвата с превъплъщението си на Тил Линдеман от Рамщайн. "Изражението на децата от публиката, когато запя - безценно", написа негов фен във Фейсбук и го поздрави за ролята.

Комикът Геро бе "по-пълния вариант" на Любо Киров. Певецът се качи на сцената и го прегърна, а водещите не пропуснаха да се помайтапят за килограмите на неговото копие. "Такъв ще станеш, ако ядеш много", каза Геро на Любо с усмивка.

Джъстин Бийбър също се качи на сцената благодарение на Поли Генова. Певицата бе облечена в бяло, а Фънки я поздрави, че е успяла да пее фалшиво като него. Джъстин ще представи страната ни на Евровизия, подметнаха Зуека и Рачков.

Преслава с мустак бе за финал. Фолкфурията почисти сцената с къса кожена пола и прахосмукачка, публиката я аплодира бурно. След изпълнението тя сподели, че й е било трудно да пее с толкова много неща по себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай