"Последният страстен любовник" - новото заглавие в Сатирата

„Клуб на пороците“ се появи в афиша

"Последният страстен любовник" - новото заглавие в Сатирата | StandartNews.com

„Последният страстен любовник“ – прочутата пиеса на класика Нийл Саймън, и „Клуб на пороците“ – на Николай Гундеров са сред най-новите заглавия в Сатирата. Антон Угринов постави „Последният страстен любовник“ с Георги Спасов /Барни Кешмън/, Рада Кайрякова /Илейн Навазио/, Деница Даринова /Боби Мишел/ и Ана Вълчанова /Жанет Фишър/.

Опитвали ли сте да изневерите? На пръв поглед една не сложна задача, която си поставя Барни Кешмън. В свят на пороци, еротика, голота и безразборна любов това трябва да е като детска игра. Предварително подготвил терен и зареден с много ентусиазъм, Барни е готов на всякакви компромиси, за да получи своето. Съдбата обаче не е на същото мнение и хитро си играе с него, поставяйки го в абсурдни и нелепи ситуации. Ще завърши ли този опит за изневяра с успех? Отговорите дава Нийл Саймън.

Николай Гундеров режисира моноспектакъла „Клуб на пороците“ за  Александър Валериев, в който има много от битието на театралите. Героят е даровит артист, но като лиричен циник и въодушевяващ неудачник губи желанието си за живот, като запазва чувството си за хумор, защото обратното е по-опасно. След дълги опити да превърне пороците си в добродетели, открива място, в което няма забранителна линия за всякакви удоволствия. Какво би се случило, ако запазим духа, въпреки отсъствието на тялото? А обратното? В менюто смехът е с най-много калории, а на мястото на всяка забавна история идва друга. Стенд ъп без хранителни добавки и оцветители, консумирайте с удоволствие и без мярка!

Пиесата на Николай Гундеров е отличена с наградата „Алеко Константинов“ на Сатиричния театър за 2022 г. Премиерата е на 13 януари.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай