Поканиха Марта в истинска болница

Хората гледат сестра Жекова и си представят, че аз наистина съм толкова добра, разкри актрисата

Поканиха Марта в истинска болница | StandartNews.com

Марта Вачкова от самото начало на "Откраднат живот" играе един от любимите на феновете образи. Тя скоро ще се раздели с героинята си сестра Жекова, но със сигурност успя да впечатли широката аудитория с превъплъщението си. Актрисата дори е получила предложение за работа в истинска болница. 

"Хората гледат сестра Жекова и си представят, че аз наистина съм толкова добра в административните дела и мога да се справям с всякаква документация. Едни приятели с усмивка ми отправиха такова предложение", разкри Марта в интервю пред Блиц.

Въпреки че е отказала предложението, на Вачкова веднъж й се наложило да асистира в лечебно заведение.

"Беше много интересен случай. Случи се в Плевен. По време на репетиция моя приятелка си сряза ръката в едно стъкло и се наложи да отидем до болницата. Бяхме облечени с дрехите, с които репетирахме, нямахме време да се преоблечем. И лекарят, който зашиваше раните й, се наложи да излезе от кабинета си за друг много спешен случай, и преди това ми каза: "Я помагай", и аз го направих. Хубавото е, че аз нямам страх от кръв и бях в помощ, факт", сподели актрисата.

Марта признава, че е научила много покрай култовата си роля.

"Даже виждам всичките ми колеги – които бяха лекари хирурзи, колко са напред вече. Като се сетя какво беше, докато си четяхме първите сценарии. Не знаехме кое какво означава, а сега се шегувам с тях, че вече са готови да правят и реални операции, толкова са станали добри. Казано с чувство за хумор, разбира се. Ние всичко много ценим лекарския труд, а сега дори още повече", категорична е Вачкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай