Първа брачна нощ за "Женени от пръв поглед"

Първа брачна нощ за "Женени от пръв поглед" | StandartNews.com

Три нови семейства, любовни трепети и силни емоции завладяха социалния експеримент "Женени от пръв поглед" по Нова. Антония и Атанас бяха първите, които се срещнаха директно пред олтара. Оттам нататък не спряха да се целуват.

Тони споделя по-късно: "Малко ми е смътен спомена за момента, в който вървях към младоженеца. Чух одобрителните възгласи на роднините му, видях го и си казах: "Той е рус със сини очи, точно като баща ми. Част от мен се зарадва - сякаш запълваше празнотата в душата ми".

"Преди да видя булката, ми беше много тежко. Имаше и миг отчаяние, че тя няма да дойде и нещата няма да се получат. Отдъхнах си, че точно тя е човекът, който е избран за мен", каза Атанас.

В първите им минути насаме след церемонията Светла обсипа съпруга си Стефан с многобройни въпроси за живота му и накрая заключи шеговито "като на интервю за работа сме". Двамата се отдадоха на целувки чак в ресторанта, а според приятелите им именно там се е "случила химията" между тях. Родителите на чаровната перничанка не присъстваха на сватбата на дъщеря си. Момичето ги оправда пред Стефан с факта, че са по-консервативни, но ще го харесат, щом го видят.

Според приятелите на Гергана Георги се влюби в нея от пръв поглед. По-обрани откъм емоции, двамата преминаха през притеснението до искреното забавление в края на тържествената им вечер. Родителите им ги подкрепиха напълно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай