Понеделник,

От какво се страхува Алекс Сърчаджиева

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Александра Сърчаджиева гостува на фестивала "Арт поток" с нейния спектакъл "На живо", който вече направи своята премиера в София, Варна и Пловдив. "На живо" е спектакълът на живота на Алекс - един живот, който се случва под светлините на прожекторите от раждането й.

"Минаха много вълнуващо. Винаги се страхувам преди да изляза на сцена. Обаче толкова много никога не съм се страхувала през живота си, но беше изключително", коментира Сърчаджиева премиерата на биографичния й моноспектакъл в различни градове из страната.

Алекс разказва как много млади хора посещават моноспектакъла и й пишат писма. Чрез новото си представление актрисата се разкрива напълно пред публиката. Тя разголва своята душа и е напълно открита за нещата, през които е преминала.

"Това съм аз на сцената - просто Александра, която хората нямат как да познават от медийния ми образ", споделя Сърчаджиева пред bTV.

В пиесата си Александра говори й за майка си. Споделя, че вярва, че е преодоляла смъртта на майка си, но въпреки това три дни не успява да си прочете монолога за нея при подготовката.

Алекс смята, че моноспектакълът й е както терапия за нея, така и за другите хора. Вярва, че чрез нейните истории хората могат да преживеят техните.

"Мисля, че стана нещо достойно, човешко и вълнуващо", заявява Сърчаджиева.

И въпреки че от години актрисата е на сцена, споделя че все още се притеснява преди всяко изпълнение на моноспектакъла ѝ.

"Не знам колко представления трябва да изиграя, за да стане това нормалното актьорско вълнение", казва тя.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички